My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά

Ο Κιλκισιακός σε σχέση με την περσινή χρονιά έχει διατηρήσει ένα γκρουπ παικτών, που αποτελούσαν πέρσι το βασικό κορμό της ομάδας, και έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση του ΑΟΚ.

Στην ομάδα μας παραμένουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Σπύρος Ματεντζίδης, Γιώργος Μοσχάκης, Ευθύμης Καρασίμος, Κώστας Λογγινίδης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Δημήτρης Δρόσος, Γιάννης Πιπερτζής και Κώστας Δουλκερίδης.

Τα νέα αποκτήματα

Ο Κιλκισιακός έφτασε σε συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για έμπειρους παίκτες, ενώ επέστρεψαν στο συγκρότημά μας και παλιοί γνώριμοι.

Στον ΑΟΚ επιστρέφει ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αβραμίδης από το Παλιό Αγιονέρι και ο μέσος Δημήτρης Ευθυμιάδης από την ίδια ομάδα, που αγωνίστηκαν στον Κιλκισιακό την περίοδο 2016-2017.

Άλλη μια επιστροφή είναι αυτή του Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη. Έχει αγωνιστεί στον Κιλκισιακό για πέντε χρόνια. Πέρσι φορούσε τη φανέλα του Φοίνικα Πολίχνης.

Επίσης παίκτης της ομάδας είναι ο Λοΐζος Δασκάλου. Ο έμπειρος κεντρικός επιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο Πάικο Γουμένισσας.

Στην ομάδα μας θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μάκης Ευθυμιάδης. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και είναι γνώστης της κατηγορίας μιας και για πολλά χρόνια αποτελούσε βασικό συντελεστή της Α.Ε. Πολυκάστρου.

Τέλος ο Κιλκισιακός ανακοινώνει και τον νεαρό Σταύρο Αγγελίδη από τα Χελιδόνια Θεσσαλονίκης.

Προώθηση από την δεύτερη ομάδα

Το 2015 ο Κιλκισιακός προχώρησε στην ίδρυση δεύτερης ομάδας. Σκοπός ήταν να βγάλει ποδοσφαιριστές μέσα από τα φυτώριά του που με τη σωστή και οργανωμένη δουλειά, θα έφτανε η στιγμή να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως παίκτες της ανδρικής ομάδας του Κιλκισιακού είναι ο αμυντικός Νίκος Κωτάκης, ο αμυντικός Σταύρος Πουρσανίδης και ο μέσος Νίκος Κελεσίδης.

Φιλικό με Επτάλοφο το Σάββατο

Ενα ακόμη φιλικό δίνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Κιλκισιακός, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Επτάλοφο.
Οι προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα συνεχίζονται με αυξημένους ρυθμούς, μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο κ. Γαλτσίδης εστιάζει πια στο κομμάτι της τακτικής, παράλληλα βέβαια με την φυσική κατάσταση.
Ο αγώνας ξεκινά στις 6 το απόγευμα.

Στον Γκονζάλεζ τα κλειδιά της δεύτερης ομάδας!

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει πως η οργάνωση και κατά συνέπεια η διεύθυνση της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού δίδεται στον Τεχνικό Διευθυντή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τόνι Γκονζάλεζ και τους συνεργάτες του.

Σκοπός αυτής της ομάδας είναι να βάλει από νωρίς τις βάσεις σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της πόλης του Κιλκίς και της ευρύτερης περιοχής, ούτως ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή να φορούν τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του Κιλκισιακού.

Η ομάδα αποτελείται από παιδιά γεννημένα από το 2001-2003, προπονείται στο Σταυροχώρι και λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Μια σημαντική κίνηση, διότι με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και δουλεύουν κάτω από συγκεκριμένες προπονητικές μονάδες, θα θέτουν από μικρή ηλικία τις σωστές βάσεις και θα γίνεται με σωστό και επαγγελματικό τρόπο η μετάβαση στην δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού.

Ευχαριστήριο για Σαραφίδη

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας Θωμά Σαραφίδη.
Ο κ. Σαραφίδης έκατσε στον πάγκο του Κιλκισιακού Β΄ από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως σήμερα, έχοντας με τον ΑΟΚ παρουσία στο πρωτάθλημα του Ανατολικού Ομίλου καταλαμβάνοντας την τέταρτη και την πέμπτη θέση.
Ο κ. Σαραφίδης ευχαρίστησε την διοίκηση του Κιλκισιακού για αυτή τη διετή συνεργασία και την στήριξη που του παρείχε ο ΑΟΚ.

Η ομάδα εύχεται τα καλύτερα στον κ. Σαραφίδη και σίγουρα το…αντίο είναι προσωρινό και η πόρτα του Κιλκισιακού θα είναι ανοιχτή για οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον.

Εγγραφές στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Αυτές θα λαμβάνουν χώρα στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου και στο γήπεδο της Κρηστώνης.
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 6.00μ.μ.-8.00μ.μ. στο ΚΔΑΠ Κιλκισιακός στην Παπαλουκά 14 (είσοδος από την Πόντου).

Σας περιμένουμε όλους!

Σχολιάστε