My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Δεύτερη θέση για τις Γυναίκες

Στο πρώτο τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη της Καστοριάς έλαβε μέρος η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού το σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου.

Σε αυτό συμμετείχαν επίσης η τοπική Δόξα Αμπελοκήπων, η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και οι Πιέριδες Μούσες. Ο Κιλκισιακός κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διοργάνωσε το εν λόγω τουρνουά, στο οποίο υπήρχαν αρκετές επισκέψεις σε διάφορα όμορφα μέρη. Ας περάσουμε πρώτα όμως στο κομμάτι των αγώνων.

Το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθησαν οι αγώνες, στους οποίους οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους σε ένα ημίχρονο των τριάντα λεπτών. Ο Κιλκισιακός πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις για φέτος, αφού παρά τη μικρή χρονική διάρκεια, πέτυχε το απόλυτο των νικών.

Πρώτα επιβλήθηκε με 2-0 των Πιέριδων Μούσων με τέρματα της Ελένης Μουρατίδου και Σπυριδούλας Γάτσιου, στη συνέχεια κέρδισε με γκολ της Γάτσιου και τη Δόξα Αμπελοκήπων, «κλειδώνοντας» τη πρόκριση στο τελικό.

Στο τελευταίο παιχνίδι επιβλήθηκε με 1-0 και του ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ-φάουλ της Μουρατίδου. Τη Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα ξεκίνησε ο τελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μεγάλη ευκαιρία στην αρχή με τη Κική Αναστασιάδου και στο 4’ οι Θεσσαλονικιές άνοιξαν το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε από στατική φάση με κεφαλιά το 2-0 στο 25’, σε ένα πρώτο ημίχρονο που τα κορίτσια του ΑΟΚ, επηρεάστηκαν από τα γρήγορα γκολ που δέχθηκαν. Όμως στην επανάληψη έδειξαν τελείως διαφορετική εικόνα.

Στο 57’ η Ελένη Μίγγου μείωσε από κοντά, και από εκεί και πέρα ο Κιλκισιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο, «έκλεισε» τον αντίπαλό του στο δικό του μισό, όμως η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις.

Από τη μεριά του και ο ΠΑΟΚ είχε δυο καλές στιγμές να φτάσει και σε τρίτο τέρμα, με το υπέρ του 2-1 τελικά να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Η ξενάγηση

Ο Κιλκισιακός έφτασε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στη Καστοριά. Στις 2.30μ.μ. όλες οι αποστολές βρέθηκαν σε εργοστάσιο γούνας για να δουν πως κατασκευάζεται αυτό το ιδιαίτερο ένδυμα. Μετά το πέρας των αγώνων δείπνησαν όλες οι ομάδες σε εστιατόριο των Αμπελοκήπων.

Τη Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο σπήλαιο του «δράκου», και ο γύρος της πανέμορφης λίμνης. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαίο οικισμό Λημναίου. Μεσημεριανό σε ταβέρνα των Αμπελοκήπων, και στις 4 το μεσημέρι ξεκίνησε ο μικρός τελικός.

Ο Κιλκισιακός επέστρεψε στη βάση του τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Κατερίνα Τσαρτσαράκη, Ελισάβετ Πουλιοπούλου, Ελένη Αδαμίδου, Κατερίνα Τζιτζίδου, Ελένη Μουρατίδου, Κική Αναστασιάδου, Κωνσταντίνα Βασιλειάδου, Θάλεια Διαμαντίδου, Λαμπρινή Καραβασίλη, Μαρία Φούρναρη, Σπυριδούλα Γάτσιου, Ελένη Μίγγου, Αθηνά Τατίδου, Παρασκευή Παυλίδου, Κατερίνα Μέλανι, Ζωή Κουτσουραδή, Φωτεινή Χατζηγεωργιάδου με συνοδούς τον Σπύρο Μιχαηλίδη και τον Ηλία Ζλατούδη.

Σχολιάστε