My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Δεν έφερε γούρι ο Κατσαβάκης

Το ντεπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Κιλκισιακού δεν ήταν γουρλίδικο και η ομάδα του Κιλκίς έχασε χθες Τετάρτη στην έδρα της από την ΑΠΕ Λαγκαδά με 2 – ο.

Το σκορ άνοιξε στο 24΄ χάρη σε τέρμα του Αγριμάκη, το οποίο αφύπνισε τους γηπεδούχους με συνέπεια να φτάνει εύκολα μέχρι την περιοχή του Ράτζα, χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες είχαν μοιρασμένες τις ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτήν του Πολύζου στο 90΄, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της ΑΠΕΛ.

Το τελικό σκορ έγραψε ο Αθανασιάδης στο 94΄ με πλασέ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Νικολαΐδης (75′ Ρετσινάς), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (61′ Παρπουτσής), Μπελίτσας, Πολύζος, Παπαδημητρίου, Λογγινίδη, Δρόσος (30′ Πιπερτζής).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Ράτζα, Μουχάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Στεφανίδης (80′ Παπαδόπουλος), Ταχματζίδης (90′ Σταμπουλής), Ζανάκης (66′ Αθανασιάδης), Αγγελούδης (84′ Ζλατίντσης), Εππας, Αγριμάκης.

Τα άλλα αποτελέσματα:

  • ΑΟ Καρδίας – Ηρακλής 1-2
  • ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Παλαιοχωρίου 2-0
  • Αγροτικός Αστέρας – Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας 2-0
  • Μακεδονικός – Καμπανιακός 1-0
  • ΑΕ Καρίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1
  • Εδεσσαϊκός – Πιερικός 1-0
  • Ρεπό: ΑΣΦ Αλεξάνδρειας

Η βαθμολογία


Το μυαλό στην Αλεξάνδρεια

Το παιχνίδι με τον Λαγκαδά αποτελεί παρελθόν. Ο Κιλκισιακός δεν έχει τα περιθώρια ξεκούρασης, και από σήμερα ξεκινά τη προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας τη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.

Ο Μάκης Κατσαβάκης περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών, προσπαθώντας παράλληλα να περάσει τη δική του φιλοσοφία στις τάξεις της ομάδας.

Σχολή: Φιλοξενεί τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έχει τη χαρά να φιλοξενεί στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου τη τρίτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Ετσι από το πρωί της Κυριακής τα παιδιά μας, μαζί με τα άλλα ταλαντούχα πιτσιρίκια των άλλων ομάδων του Νομού Κιλκίς, θα γεμίσουν με τις φωνές τους το γήπεδο, και σας προσκαλούμε όλους να δείτε από κοντά όμορφες αναμετρήσεις!

Σχολιάστε