My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός Β΄: Νίκη στη Νέα Σάντα

Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κιλκισιακός Β΄εοικρατώντας το απόγευμα της Κυριακής με 2-0 εκτός έδρας του Ποντιακού Νέας Σάντας. Ετσι μετά από δύο αγώνες εκτός έδρας, το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη μετρά τέσσερις βαθμούς.

kilkisiakos-bΟ Κιλκισιακός Β΄ ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ανώτερος από τον αντίπαλο, και δε κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Μεγάλη διπλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον τερματοφύλακα του Ποντιακού να αποκρούει το σουτ του Ιορδανίδη και τη κεφαλιά του Φιλιππίδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Θωμά Σραφίδη ανέβασαν στροφές και στο 62′ ήρθε το 1-0. Ο Νίκος Μαλάνια σέντραρε στον Παναγιώτη Κοσμερίδη, που με τακουνάκι έβγαλε μόνο του τον Νίκο Κελεσίδη και με ψύχραιμο πλασέ του 16χρονου άσου ήρθε το πρώτο γκολ.

Στο 71′ ο αντίπαλος πορτιέρο είχε απάντηση στα σου του Ιορδανίδη και Κοσμερίδη, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Μαλάνια που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός Β΄δίνει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι υποδεχόμενος τη Ξηρόβρυση.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Κωτάκης, Ντοριάν, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραίδης (73′ Μαζμανίδης), Φιλιππίδης (59′ Π. Ζαμανόπουλος), Κελεσίδης, Π. Κοσμερίδης (83′ Κωφίδης), Ιορδανίδης, Μαλάνια.

Σχολιάστε