My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Άπιαστος και στο Πολύκαστρο!

*Εξάστερες οι γυνάκες στη Καρδίτσα!

Ασταμάτητος ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας στο μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α.Ε. Πολυκάστρου και αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο ΑΟΚ έχει 37 βαθμούς και έχει ξεφύγει εννιά βαθμούς στη κορυφή. Επίσης κρατά για δέκα παιχνίδια στη σειρά ανέπαφη την εστία του, έχοντας σε 13 ματς 12 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 34-3.

kilkisiakosΤο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι κορυφαίες στο 33′ με τον Σκαρλάτο να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Αβραμίδη για την ΑΕΠ και δύο λεπτά αργότερα τον Δρόσο να πιάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Παπαδόπουλο να απομακρύνει.

Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Απείλησε με φάουλ του Μπελίτσα στο 47′ και κεφαλιά του Ρωμανίδη στο 51′, ενώ είχε ακόμη ένα σουτ του Σαπανίδη πάνω από τα δοκάρια.

Στο 60′ το πλασέ του Δρόσου πέρασε έξω, και λίγο αργότερα ο Ρωμανίδης από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα συνέχιζε να πιέζει, και 
στο 82′ ήρθε το πολυπόθητο τέρμα. Ο Μπελίτσας κέρδισε τη κόντρα από τα αριστερά, μπήκε στη περιοχή και με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΚ.
Στο 85′ ο Ματεντζίδης έβαλε τη προβολή πάνω στον Γκέρτσο, και η ομάδα μας έφτασε σε ακόμη ένα τρίποντο. Στο 90′ αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός παίκτης των γηπεδούχων Ρέβης.

Το πρωτάθλημα πλέον διακόπτεται για τις εορτές, με τη διοίκηση, τη τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του Κιλκισιακού να εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές!
Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Γκέλινος, Μπέλλης, Σκαρλάτος, Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Γκέρτσος, Ζεϊμπεκέρης, Ζαραλής (59′ Δόγκας).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ; Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης (61′ Βαχανελίδης), Μπελίτσας, Σαπανίδης, Καμπεράι (46′ Ρωμανίδης), Πολύζος, Δρόσος.
kilkisiakos-gynaikesΓυναίκες: Πέρασαν με εξάρα από τη Καρδίτσα!
Καταιγιστικές οι παίκτριες του Κιλκισιακού συνέτριψαν το απόγευμα της Κυριακής με 6-0 εκτός έδρας τον Αγιο Νέστωρα Καρδίτσας για τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, φτάνοντας στους έξι βαθμούς.

Από το ξεκίνημα φάνηκε η ανωτερότητα των κοριτσιών του Κιλκισιακού που άνοιξαν το σκορ στο 5′ με τη Μαρία Φούρναρη. Στο 21′ έπειτα απο κόρνερ της Μουρατίδου η Θάλεια Διαμαντίδου πέτυχε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμπρινή Καραβασίλη με πλασέ μεσα από τη περιοχή έκανε το 3-0.

Η σεντερ φορ του ΑΟΚ βρήκε δίχτυα και στο 27′ με κοντινή προσπάθεια ενώ στο 41′ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μπαίνοντας από τα δεξιά στη περιοχή και με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 5-0.

Στο 43 η Σπυριδούλα Γάτσιου είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, σε ένα πρώτο μέρος που οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη ήταν εντυπωσιακές.

Στο 48′ η Κική Αναστασιάδου πέρασε την αντιπαλό της και με αριστερό σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Μέχρι το τέλος του ματς ο Κιλκισιακος έκανε διαχείριση δυνάμεων, δημιουργώντας ακόμη 3-4 φάσεις για γκολ.

Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος εντός έδρας στις 8 Ιανουαρίου με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου (59′ Τζιτζίδου), Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Διαμαντίδου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη (46′ Ν. Παπαδοπούλου), Φούρναρη, Γάτσιου (78′ Αντωνιάδου).
Τρία κορίτσια στην Εθνική Κορασίδων!
Και τα καλά νέα στη παρθενική χρονιά του Κιλκισιακού στο πρωτάθλημα συνεχίζονται! Στη προεπιλογή για την Εθνική Κορασίδων κλήθηκαν η Λαμπρινή Καραβασίλη, η Ευθαλία Διαμαντίδου και η Κατερίνα Τζιτζίδου.

Οι τρεις παίκτριες του Κιλκισιακού θα βρεθούν το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και είμαστε σίγουροι πως θα τα πάνε καλά και θα φορέσουν γρήγορα το εθνόσημο!
Σχολιάστε