My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκίς: Τι είπαν οι βουλευτές στους αστυνομικούς

Στις 10, 11 και 15 Σεπτεμβρίου, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ) συναντήθηκε διαδοχικά με τους βουλευτές του νομού, Γ. Γεωργαντά, Ειρ. Αγαθοπούλου και Θ. Παραστατίδη, στους οποίους εκτέθηκαν τα προβλήματα των αστυνομικών τόσο σε επίπεδο νομού όσο και γενικότερα, με λεπτομερή αναφορά στο θέμα των νέων περικοπών των μισθούς. 

Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι οι μειώσεις που έχουν υποστεί οι αστυνομικοί την τελευταία διετία αγγίζουν το 40%, και ότι εντέχνως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ανήκουν σε μία κατηγορία <<ειδικών>> και άρα προνομιούχων μισθολογίων. “Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων αμείβεται με ισχνούς βασικούς μισθούς της τάξης των 683 ευρώ”, τόνισαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την ΕΑΣΥΝΚ:

– Ο κ. Γεωργαντάς αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία μαζί με άλλους συναδέλφους του βουλευτές, ώστε να πειστεί η κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού.

– Η κ. Αγαθοπούλου εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της στις νέες περικοπές στους ένστολους, και διαβεβαίωσε ότι θα καταψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο που αφορά περαιτέρω μισθολογική αφαίμαξή τους.

– Ο κ. Παραστατίδης δήλωσε ότι θεωρεί δίκαια τα αιτήματα και αναγνωρίζει την αδικία από τις αλλεπάλληλες περικοπές στις αποδοχές των αστυνομικών, αλλά τόνισε ότι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης.

“Σε κάθε περίπτωση καλέσαμε τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ τις καταστροφικές για εμάς και τις οικογένειές μας νέες μισθολογικές περικοπές. Η απόφαση και η ευθύνη δική τους”, καταλήγει σε ανακοίνωσή της, η ΕΑΣΥΝΚ.

Σχολιάστε