My Twitter Feed

1 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνέχεια της μείωσης κρουσμάτων -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

Πόλεμος αγριογούρουνου σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

ΝΔ: Αναβολή της επίσκεψης κλιμακίου -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

Φτιάξτε τη νέα γέφυρα στον Αξιό -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

Διαμαρτυρία για το πάρκο Γαλήνη -

Τρίτη, 30 Αυγούστου, 2022

Μαθήματα προς δημοσιογράφους -

Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2022

“Βούλιαξε” από το νερό το Ίσωμα! -

Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2022

Επανέρχεται η γιορτή του Κιλκίς -

Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2022

Κιλκίς: Συνδυάζω, Μετακινούμαι

Ο Δήμος Κιλκίς θα συμμετάσχει στην ‘’Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας’’, έναν θεσμό που προάγει βιώσιμα πρότυπα κινητικότητας και συμβάλλει στην διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Σκοπός των δράσεων, που υλοποιούνται το διάστημα 16 – 22 Σεπτεμβρίου, είναι η ενθάρρυνση των τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

Κορύφωση των εκδηλώσεων αποτελεί η ‘’Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο’’ ενώ κάθε χρόνο η ‘’Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας’’ εστιάζει σε διαφορετικά θέματα που συνδέονται με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Θέμα της φετινής διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας είναι οι ‘’Καλύτερες Συνδέσεις’’ και κεντρικό της σύνθημα ‘’Συνδυάζω, Μετακινούμαι’’.

Ο Δήμος Κιλκίς απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στις εμπλεκόμενες δημόσιες αρχές και στους τοπικούς φορείς να καταθέσουν τις ιδέες τους και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για την διαμόρφωση και οριστική κατάρτιση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην πόλη του Κιλκίς.

Οι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ethelontismos@dhmoskilkis.gr μέχρι το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε