My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Μίνι λίφτινγκ στο 2 ΓΕΛ

Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε σήμερα στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτιριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Οι φρεσκοβαμμένες αίθουσες διδασκαλίας,οι φροντισμένοι και καθαροί εσωτερικοί χώροι και οι καλοσυντηρημένοι χώροι υγιεινής αποτυπώνουν ως καλαίσθητες εικόνες το άθροισμα των τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο.

Η εργολαβία αφορούσε τη σημειακή αποκατάσταση βλαβών και τρωτών σημείων του σχολικού κτηρίου και ολοκληρώθηκε από τον ανάδοχο του έργου κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Οι τεχνικές εργασίες περιλάμβαναν στατική εναρμόνιση με το φέροντα οργανισμό του κτηρίου, ελαιοχρωματισμούς στους χώρους υποδοχής και στις αίθουσες διδασκαλίας, εγκατάσταση ψευδοροφής, αντικατάσταση συστήματος φωτισμού και αποκαταστάσεις στο αποχετευτικό σύστημα.

Ανάλογης φύσης εργασίες θα υλοποιηθούν και στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου με τη συνολική δαπάνη της εργολαβίας να ανέρχεται στα 257.400ευρώ, ποσό το οποίο καλύπτεται από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος II’’.

Σχολιάστε