My Twitter Feed

17 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Λαμπερή πρεμιέρα γιορτών -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Ξεκίνησαν τα σχολικά γεύματα -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

“Ο πολίτης είναι Απροστάτευτος” -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Απολογείται ο φονιάς του γιού του -

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, 2021

Ενίσχυση του Κ.Υ. Πολυκάστρου -

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, 2021

“Εμπόδια για τους ανασφάλιστους” -

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, 2021

Μειώνονται τα κρούσματα σε Κιλκίς -

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, 2021

Αγωνία αγροτών για επιδοτήσεις -

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, 2021

Κιλκίς: Λαμπερή πρεμιέρα γιορτών

Με λάμψη γιορτινή, αγγελικές μελωδίες και χορευτικές μουσικές στους ρυθμούς της σάμπας και της ρέγγε άνοιξε χθες το βράδυ η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς.

Οι πολίτες βγήκαν στην πλατεία Λατσιών και στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο, παρά το δριμύ ψύχος που επικρατούσε, και απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη από μουσικές παραστάσεις.

Το σύνθημα έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων δόθηκε με τη φωταγώγηση του στολισμένου με αστέρια και δωράκια χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Λατσιών από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιο Καριοφύλλη και με θερμές ευχές στο κοινό για χαρούμενα και φωτεινά Χριστούγεννα. Γιορτάζουμε στο Κιλκίς και επειδή τα Χριστούγεννα είναι μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή, ο Δήμος Κιλκίς αναδεικνύει έντονα αυτή την πλευρά της στο εορταστικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει για να χαρούμε όλοι μαζί, για να διασκεδάσουμε πάντοτε με προσοχή και να νιώσουμε το βαθύτερο της νόημα τόνισε ο κ. Κυριακίδης.

Η ενοριακή χορωδία ‘’Άγιος Νέστωρ’’ του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η υπόλοιπη βραδιά συνεχίστηκε στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο με όμορφες εικόνες από την Ομάδα Κρουστών της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών, ντυμένη με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια να δίνει με τις λικνιστικές μουσικές της ξεχωριστό γιορταστικό τόνο και τη σοπράνο Βάσω Βαϊούλη μαζί με την παιδική χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου να πλημμυρίζουν την παγωμένη ατμόσφαιρα με κλασικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό τη μπαγκέτα του Κλεάνθη Ζαρίμπα,που καθήλωσαν το κοινό.

Στον Κήπο των Χριστουγέννων και στο θεματικό του πάρκο ‘’Ο Κήπος των Ζαχαρωτών’’ άνθισαν και τα χαμόγελα των μικρών δημοτών του Δήμου Κιλκίς που χάρηκαν με την ψυχή τους παιχνίδια και διαδραστικά δρώμενα, παρέα με ξωτικά και κλόουν!

Στη σημερινή σελίδα του προγράμματος του ‘’Κήπου των Χριστουγέννων’’, με χώρο το μικρό θέατρο του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου, περιλαμβάνονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

18:00 ‘’Christmas sax’’

H σολίστ σαξοφώνου Τατιάνα Μασμανίδου αυτοσχεδιάζει πάνω σε χριστουγεννιάτικους, κινηματογραφικούς και ποπ ρυθμούς

18:30 ‘’Symphonic percussion’’

Ντουέτο με συμφωνικά κρουστά (μαρίμπα και μεταλλόφωνο). Παίζουν οι Δημήτρης Κυριακίδης και Παναγιώτης Συγγουρίδης.

Ο Κήπος των Ζαχαρωτών είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 17:00 έως τις 21:00.

Σχολιάστε