My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκίς: Κρίση και χωματερές

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κιλκίς αποδίδει την ύπαρξη παράνομων χωματερών στην οικονομική κρίση και στην ανυπαρξία δυνατότητας από ιδιώτες  να πληρώσουν το αντίτιμο της απόρριψης σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ, που λειτουργεί από ιδιωτική εταιρία, με ανάθεση της Περιφερειακής Διοίκησης του ΦΟΣΔΑ, όπως σημειώνει ο δήμος.

xomateri1Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “ιδιώτες ρίχνουν τα πάσης φύσεως απορρίμματά τους σε κοινόχρηστους χώρους που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς δημιουργώντας νέες εστίες ασχήμιας και μόλυνσης”, ενώ γνωστοποιείται ότι μικρές παράνομες χωματερές έχουν εμφανιστεί στην περιοχή της Κολχίδας, του Λεβεντοχωρίου και του Βαπτιστή.

Όπως διαβεβαιώνει ο δήμος, με εντολή του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας “έχει λάβει τα πρώτα δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της δυσάρεστης κατάστασης”, καθώς υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Αντώνη Μανουσαρίδη τα υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου έχουν απομακρύνει τα απορρίμματα και τα έχουν μεταφέρει, με δαπάνη του Δήμου στο Χ.Υ.Τ.Α, ενώ έχουν σκεπάσει τις αυτοσχέδιες χωματερές στην περιοχή του Βαπτιστή και του Λεβεντοχωρίου.

Σήμερα Δευτέρα, τα μηχανήματα του δήμου ήταν στην περιοχή της Κολχίδας για να απομακρύνουν τα απορρίμματα και να σκεπάσουν με χώμα τις νεοδημιουργηθείσες εστίες μόλυνσης. Στα σημεία αυτά έχουν ήδη τοποθετηθεί απαγορευτικές πινακίδες σχετικά με τη ρίψη απορριμμάτων.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας απευθύνει έκκληση στους δημότες του Δήμου Κιλκίς “να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και το σεβασμό στο περιβάλλον για να αποτραπούν τέτοιου είδους δυσάρεστα συμβάντα που δεν περιποιούν τιμή για κανέναν”.

Σχολιάστε