My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκίς: Κατέβηκε η κρυφή κεραία

keraiaΤις τελευταίες δυο εβδομάδες όσοι κατοικούν ή εργάζονται στην περιοχή της νέας Νομαρχίας διαπίστωσαν πρόβλημα «σήματος» στο κινητό τους. Ήταν συνδρομητές της Εταιρείας WIND.

Η εξήγηση ήταν ότι από την περιοχή απομακρύνθηκε κεραία της εταιρείας η οποία ήταν εγκατεστημένη σε στέγη οικοδομής στην οδό 21η Ιουνίου στο ύψος της εν λόγω περιοχής.

Η απομάκρυνση ήταν αποτέλεσμα αντιδράσεων και αγώνων κατοίκων της περιοχής οι οποίοι επεσήμαναν μετ’ επιτάσεως την ύπαρξη σε πολύ μικρή απόσταση σχολικής μονάδας.

Οι κάτοικοι και οι φορείς προσέφυγαν και στη Δικαιοσύνη. Μια δικαστική διαδικασία μάλιστα επρόκειτο να γίνει την περασμένη Τρίτη στο Πρωτοδικείο Κιλκίς.

Οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις κατοίκων και φορέων, προκάλεσε τελικά απόφαση των Αποκεντρωμένης (κρατικής) Περιφέρειας η οποία προέβλεπε απομάκρυνση της κεραίας. Κάτι που έγινε από κλιμάκιο τεχνικών της WIND.

Να σημειωθεί ότι το θέμα είχε προκαλέσει πολλά δημοσιεύματα και αναφορές στο τοπικό Τύπο. Υπήρχε βέβαια κι ένας άλλος λόγος. Η επίμαχη κεραία ήταν καμουφλαρισμένη σε καπνοδόχο(!) της εν λόγω οικοδομής.

proti-selida.gr

Σχολιάστε