My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ημερίδα για επιχειρήσεις

afisa-1Ημερίδα με τίτλο «Ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε περίοδο κρίσης. Λύσεις, προτάσεις, τεχνικές», συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014. το Επιμελητήριο Κιλκίς με την AlterU (διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων), στην αίθουσα του Επιμελητηρίου «Βασίλειος Σεργιαννίδης» από τις 4.00 έως τις 8.30μ.μ.. 

Ειδικοί επστήμονες και επαγγελματίες παρουσιάζουν μεθόδους και τεχνικές που καθιστούν μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση βιώσιμη και επιτυχή, σε περίοδο κρίσης. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στις δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και  στην αξιοποίηση επιδοτήσεων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται όχι μόνο η επιβίωση αλλά και η διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς.

Η οικονομολόγος με ειδίκευση στο μάρκετινγκ, Κατερίνα Καλλιγάτση, θα εξηγήσει τη σπουδαιότητα του μάρκετινγκ στην εποχή της κρίσης και θα προτείνει ιδέες  προώθησης της επιχείρησης χαμηλού προϋπλογισμού.

Ο τεχνικός διευθυντής εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και ψηφιακής τεχνολογίας, Νίκος Πατρώνης, θα παρουσιάσει τους τρόπους  αξιοποίησης της παρουσίας μιας επιχείρησης στο internet (δημιουργία ιστοσελίδας, e-shopping).

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος διδάκτωρ τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., εξειδικευμένος στα social media, Γιάννης Αγγέλου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Κατσάρας, δημοσιογράφος-ερευνητής ψηφιακών μέσων, θα αναλύσουν τη χρησιμότητα και τη σωστή χρήση των social media.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων και νέων τεχνολογιών, Γιώργος Πάπιτσης, θα ενημερώσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της επιχείρησης και τις επιδοτήσεις.

Οι εισηγητές, στο τέλος κάθε παρουσίασης θα δέχονται ερωτήσεις, ώστε να επεξηγηθούν τυχόν απορίες.

Η ημερίδα έχει την ευγενική υποστήριξη της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε., του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.ΣΕ.Π.).

Χορηγοί επικοινωνίας: «Ειδήσεις», «Πρωινή», «eidisis.gr», «kilkis24.gr» «epixeiro.gr».                                                                                

Με τη χορηγία του Επιμελητηρίου Κιλκίς, το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στην ειδική τιμή των 20€.

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής στην εταιρία AlterU:  inf@alter-u.com, Μαρία Σιώτη 6973300142, Ηλιάνα Σκουλή 6973400872.

Σχολιάστε