My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

“Κερνάμε Κιλκίς” και φέτος

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, για  τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και στον περιβάλλοντα χώρο.

kername-kilkis1Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕ αναφέρονται και τα εξής:

Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.          

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό φεστιβάλ  κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς – μεταποιητές και εμπόρους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες το Επιμελητήριο  Κιλκίς και οι υπηρεσίες του είναι στη διάθεση των υποψήφιων εκθετών.”

Σχολιάστε