My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“ΚΕΠ, επιταχυντές του επιχειρείν”

Με στόχο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης του προγράμματος ΚΕΠPlus για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των νεοφυών επιχειρήσεων, ο υφυπουργος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε χθες Δευτέρα τα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνάντηση με τοπικούς επιχειρηματίες και στελέχη της τοπικής πολιτικής ηγεσίας.

Ο κ. Γεωργαντάς, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι επιδίωξη του Υπουργείου είναι “να μετατραπούν τα ΚΕΠ σε επιταχυντές της νεοφυούς επιχειρηματικότητας αλλά και του επιχειρείν συνολικά”.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, ο υφυπουργός Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, o πρόεδρος του ΣΒΕ Α. Σαββάκης, ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η επικεφαλής του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωποι του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλοί δήμαρχοι και επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος.

Σχολιάστε