My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Κεντροαριστερά: Νέες ισορροπίες

Το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα, πλέον αναζητά να βρει το βηματισμό του και στο νομό Κιλκίς ώστε να δημιουργήσει τον λεγόμενο τρίτο πόλο ανάμεσα στη δεξιά ΝΔ και τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ.

Στο νομό Κιλκίς φαίνεται πως η υποψηφιότητα του ιατρού Στέφανου Παραστατίδη, γιου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρου Παραστατίδη, διαμορφώνει νέα δεδομένα.

Ο Στέφανος Παραστατίδης θα προσπαθήσει να αλιεύσει από το κοινό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που είχαν μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ και συνεπώς θα χρησιμοποιήσει τις επαφές του πατέρα του και τους πολιτικούς φίλους της οικογένειας προς την κατεύθυνση αυτή.

Από την άλλη πλευρά και ως αντιστάθμισμα στην υποψηφιότητα αυτή του Παραστατίδη, η οποία έρχεται από άλλο πολιτικό χώρο και η οποία εν πολλοίς συνδέεται με την πορεία του πατέρα του που είχε αφήσει το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται μια νέα ισχυρή υποψηφιότητα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο οικονομολόγος και νομικός Θέμης Ανθρακίδης πρ. διοικητής των Νοσοκομείων του Κιλκίς με καταγεγραμμένο έργο στο ενεργητικό του, καθώς επί θητείας του έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στο νοσοκομείο και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και εκφράζει τόσο την νέα γενιά του κινήματος αλλά παράλληλα εκφράζει και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι παρέμειναν συνεπείς στα δύσκολα χρόνια.

Η μάχη προμηνύεται σκληρή μεταξύ των δύο καθώς πλέον το ενδεχόμενο κατάληψης της βουλευτικής έδρας από το ΚινΑλ. φαντάζει ως εφικτό πολιτικά ενδεχόμενο.

Σχολιάστε