My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κατεβαίνουν τα γνωστά ονόματα

*Δηλώσεις Αναστασιάδη, Ανθρακίδη, Φραγγίδη.

Χωρίς εκπλήξεις ήταν η σύνθεση του ψηφοδελτίου που ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, για το νομό Κιλκίς, αφού σ` αυτό συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα, του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φραγγίδη, του γιου του Θόδωρου Παραστατίδη, Στέφανου, του πρώην διοικητή των νοσοκομείων ν. Κιλκίς και νυν γραμματέα του Δήμου Παιονίας Θέμη Ανθρακίδη και του μέλους της ΚΠΕ του κόμματος, Γιώργου Αναστασιάδη. 

Ονόματα, δηλαδή, που ήταν γνωστά από καιρό και τα οποία πλαισιώνονται στον συνδυασμό για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές από την Αλεξάνδρα Στεφανίδου (η γυναικεία παρουσία), που ήταν υποψήφια και στις προηγούμενες εκλογές του 2015.

Όσο για το γεγονός ότι δεν υπάρχει υποψηφιότητα από τη ΔΗΜΑΡ ή άλλους συνεργαζόμενους στο ΚΙΝΑΛ, η εκτίμηση είναι ότι κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε σκόπιμο για το νομό Κιλκίς, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο σε πολιτικό επίπεδο.

Το ψηφοδέλτιο του νομού Κιλκίς, που ανακοινώθηκε χθες Κυριακή μαζί με άλλα στους περισσότερους νομούς της χώρας:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΘΡΑΚΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γ. Αναστασιάδης: Ξεκινάμε 

Σε δήλωσή του, ο Γιώργος Αναστασιάδης αναφέρει:

“Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ακόμη μία φορά, καθώς και την τιμή που μου επιφύλαξε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κιλκίς στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Η στελέχωση των ψηφοδελτίων της δημοκρατικής παράταξης αποτέλεσε πάντα ύψιστη τιμή για εμένα, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για το κορυφαίο πολιτικό λειτούργημα, αυτό του μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας.

Η εμπιστοσύνη και η τιμή αυτή με γεμίζει ταυτόχρονα και με μεγάλη ευθύνη, μιας και μαζί με τους συνυποψηφίους μου καλούμαστε να φέρουμε το κύριο βάρος του πολιτικού αγώνα του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο Nομό μας. Την ευθύνη αυτή την αναλαμβάνω με χαρά, καθώς η συμμετοχή μου στα κοινά προκύπτει πάντα ως αίσθηση χρέους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Ξεκινάμε και ξεκινώ από σήμερα τον αγώνα για δυναμική παρουσία του Κινήματος Αλλαγής και στο Νομό Κιλκίς. Ζητώ την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας του Νομού, για να έχει και το Κιλκίς δυνατή φωνή και ισχυρή παρουσία στην Bουλή.”

Δήλωση Ανθρακίδη

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ένταξη μου από την Κεντρική Επιτροπή και την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής στο ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές στο νομό Κιλκίς .

Η Δημοκρατική Παράταξη και αυτή τη φορά προχωρά σε ευρεία ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της σε όλη τη Χώρα αναπτύσσοντας μια νέα δυναμική ικανή να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Η Νέα Γενιά δεν μπορεί να απέχει από το εγχείρημα αυτό και από τη χάραξη των πολιτικών εκείνων που θα οδηγήσουν την Πατρίδα μας στην έξοδο από τη κρίση και στην πορεία προς την Εθνική Αναγέννηση.

Η διεκδίκηση της εκπροσώπησης του νομού μας στον κορυφαίο θεσμό της Δημοκρατίας, απαιτεί βαθειά γνώση των ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας αλλά και ουσιαστική και αποδεδειγμένη ικανότητα για την επίλυση τους.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αυτό και με την πολιτική συνέπεια με την οποία πορεύθηκα αλλά και την γνησιότητα της πολιτικής έκφρασης της Δημοκρατικής Παράταξης την οποία υπερασπίσθηκα, ιδιαίτερα στα δύσκολα χρόνια τα οποία πέρασε ο πολιτικός μας χώρος, καλώ τους πολίτες του νομού Κιλκίς να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.”

Σύντομο βιογραφικό

Ο Θέμης Θ. Ανθρακίδης γεννήθηκε το 1982 και κατάγεται από το Χέρσο του νομού Κιλκίς.

Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομία και τη Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Αποφοίτησε επίσης από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και σήμερα είναι υπ. Διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εργάσθηκε σε οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων του νομού μας και διατηρεί από το 2010 γραφείο οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών στην πόλη του Κιλκίς.

Κατά την τριετία 2012-2015, διετέλεσε Διοικητής και Πρόεδρος του Δ.Σ. των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας με πλούσιο καταγεγραμμένο έργο το οποίο είχε ως αποκορύφωμα την κατάταξη των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νομού μας μέσα στα 5 καλύτερα της χώρας με βάση την αξιολόγηση του Υπουργείου Υγείας, καθώς επί θητείας του άνοιξε η Τρίτη Πτέρυγα με υπερσύγχρονα χειρουργεία, δημιουργήθηκε το σύνολο της υποδομής για την σύνδεση με το φυσικό αέριο ενώ κατασκευάστηκαν μεταξύ άλλων και νέα μαγειρεία.

Από το Μάιο του 2016 υπηρετεί ως Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Παιονίας, συνδράμοντας τη Δημοτική Αρχή στο συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου και στην υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς, συμμετέχοντας στη δημοκρατική παράταξη από τα φοιτητικά του χρόνια μέσα και από την φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ.

Τέλος, υπήρξε ο πρώτος αιρετός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟΣΥΝ) του Δήμου Κιλκίς.

Μήνυμα Φραγγίδη

“Μετά την χθεσινή απόφαση της Προέδρου και των οργάνων του Κινήματος Αλλαγής, καλούμαι να αντιμετωπίσω μία καινούργια πρόκληση, αυτή του υποψηφίου βουλευτή στο νομό Κιλκίς.

Είναι πολλά τα χρόνια που οι πολίτες του νομού πιστεύω πως με γνωρίζουν μέσα από την πορεία μου και την προσφορά μου , είτε στον επαγγελματικό τομέα της υγείας, είτε της ενασχόλησης μου με τα κοινά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ή από αυτήν της ενασχόλησης με την γενικότερη πολιτική .

Πάντα χαρακτηριστικό της δράσης και της πορείας μου σε όλους τους τομείς , ήταν και είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του κάθε πολίτη, η αλληλέγγυα συμπεριφορά σε κάθε συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη, η προσπάθεια να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία, μακριά από ιδιοτελείς ή άλλου είδους καιροσκοπικούς σκοπούς .

Στα 10 χρόνια της κρίσης ο κάθε Έλληνας εξακολουθεί να ζει μέσα από την πολύ δύσκολη καθημερινότητα του, την φτώχεια, την αναξιοκρατία, τον οικονομικό μαρασμό, την ηθική και κοινωνική αδικία ,τον ευτελισμό των αξιών της ζωής.

Είναι επιτακτική η ανάγκη λοιπόν ο καθένας που καλείται να ασχοληθεί γενικότερα με την πολιτική ,να σεβαστεί πρώτα και κύρια τον πολίτη, τον τόπο του, την πατρίδα του.

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω στην κάθε Κιλκισιώτισσα και τον κάθε Κιλκισιώτη πως θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα από τις αρχές και τις αξίες που πάντα με διέκριναν, για τον τόπο μου ,για την πατρίδα μου.

Να αγωνιστώ ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα η πατρίδα μας να βγει από την κοινωνική ,ηθική, πολιτισμική, πολιτική και οικονομική κρίση.

Τα στοιχεία της αξιοπρέπειας, της αξιοκρατίας ,του δικαίου, της αλληλεγγύης και του σεβασμού, να κυριαρχήσουν στη πολιτική ζωή του τόπου μας και της Ελλάδας.

Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες του νομού Κιλκίς, θα ήθελα να τους ζητήσω να στηρίξουν την προσπάθεια μου, γνωρίζοντας πως θα είμαι πάντα δίπλα τους, θα είμαι ο Γιώργος Φραγγίδης που γνώρισαν και ξέρουν.

Στους συνυποψήφιους μου, να ευχηθώ καλή δύναμη και καλό αγώνα.”

 

Σχολιάστε