My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κατεβαίνουν με Π. Τονικίδη

Σιότσου Μαρία, Λαζαρίδης Κοραής και Καραμπίδης Βασίλης κατεβαίνουν με τον Παύλο Τονικίδη.

Έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο Βασίλης Καραμπίδης, αλλά και νέες παρουσίες όπως οι Μαρία Σιότσου και Κοραής Λαζαρίδης με μεράκι, ιδέες και όρεξη για δουλειά, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υπ. Δήμαρχο Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν σύγχρονο Δήμο Κιλκίς που δεν θα μένει πίσω στις εξελίξεις και θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Λαζαρίδης Κοραής

Ο Κοραής Λαζαρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Κατάγεται από το Κιλκίς όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 κοριτσιών.

Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί το οδοντιατρείο του στην πόλη του Κιλκίς.

Έχει συνεχείς παρουσίες σε συνέδρια και ημερίδες σε θέματα ορθοδοντικής, εμφυτευμάτων και ψηφιακής οδοντιατρικής.

Είναι Διευθύνων σύμβουλος f.d.c. και μέλος Επιστημονικής Επιτροπής και Εισηγητής σε Ιδιωτική κλινική για θέματα Έρευνας και Ανάπτυξης Νέων ψηφιακών Τεχνολογιών από το 2008.

Επιθυμώντας να βοηθήσει με την παρουσία του τον τόπο οραματίζεται έναν Δήμο ο οποίος θα υπάρχει για όλους τους Δημότες του, μία αυτοδιοίκηση από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και έξυπνες προτάσεις, έναν δήμο όμορφο για εμάς και τα παιδιά μας.

Σιότσου Μαρία

Η Μαρία Σιότσου του Στέφανου και της Τασίας κατάγεται από την πόλη του Κιλκίς όπου και κατοικεί με τις κόρες της, Γαβριέλλα 17 και Στεφανία 14 ετών.

Ως απόφοιτη τμήματος marketing και μηχ. λογιστικής εργάζεται εδώ και χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο του εμπορίου και της εστίασης.

Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ήταν η αφορμή να γίνει ενεργό μέλος στο Δ.Σ του Α.Π.Ο.ΑΤΛΑΣ και φέτος να εκλεγεί Γεν. Γραμματέας.

Ως νέα υποψήφια Δημ. Σύμβουλος, με όρεξη για δουλειά, συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα υπόσχεται έναν καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας και σαν μητέρα, έναν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Οραματίζεται ένα Δήμο αξιόπιστο και καλά οργανωμένο έτσι ώστε να στηρίζει και να διευκολύνει τη ζωή του κάθε δημότη. Έναν Δήμο που μπορεί να γίνει καλύτερος και θα γίνει, γιατί όλοι μας το αξίζουμε, με πράξεις, όχι με λόγια.

Καραμπίδης Βασίλης

Ο Βασίλης Καραμπίδης κατάγεται από την Ποντοκερασιά και κατοικεί στο Κιλκίς. Εργάζεται ως εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών. Είναι παντρεμένος με την Ηλιάδου Ερμιόνη και έχει δύο κόρες.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και επί πολλά έτη Πρόεδρος της Αερολέσχης Κιλκίς. Με την ιδιότητα αυτή συνέβαλε στην κατασκευή του αεροδρομίου Ν.Καβάλας στο Πολύκαστρο όπου αναπτύχθηκαν σημαντικές αεραθλητικές δραστηριότητες (αλεξιπτωτισμός -αγώνες αεροσκαφών κ.α.).

Η σχέση του με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μακρά. Ξεκίνησε το 1990, όταν πρωτοεκλέχθηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Ποντοκερασιάς, θέση που υπηρέτησε για 2 τετραετίες. Προσπαθώντας τότε να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής των Κρουσίων, πρωτοστάτησε στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση σημαντικών έργων αναβάθμισης της περιοχής, λύνοντας βασικά προβλήματα υποδομών (δρόμοι, νερό, αναπλάσεις) και δημιουργώντας θέσεις εργασίας (Βοτανικός Κήπος, Ξενοδοχείο Κρούσια, κ.α.).

Από το 1998 έως το 2006 ήταν δημ. σύμβουλος στον καποδιστριακό Δήμο Κρουσίων, ενώ την τετραετία 2006-2010 διετέλεσε Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Κρουσίων επί δημαρχίας Νεόφ. Παπαδόπουλου. Από το 2011 και μέχρι σήμερα είναι Δημ. Σύμβουλος Κιλκίς.

Με αμείωτο ενδιαφέρον για τα κοινά και γνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια όρεξη και συνέπεια λόγων και πράξεων για έναν μοντέρνο, εξυπηρετικό Δήμο Κιλκίς, που θα εμπνέει και θα ξεπερνά τις προσδοκίες των δημοτών με το έργο του.

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε