My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Κατεβαίνει με Τσαντάκη ο Θ. Μαρκόπουλος

Ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς γεννήθηκε στο Κιλκίς. Από νωρίς έδειξε την αγάπη του στα κοινά μέσω συμμετοχής του στα μαθητικά συμβούλια του 3ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Κιλκίς. Νέος 26 χρονών σήμερα είναι ενεργό Μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακική Εστία. Έχει Ποντιακές και Θρακικές ρίζες, νιώθει όμως Μακεδόνας!

Με πάθος και ρεαλισμό, έρχεται και θέλει να αγωνιστεί μαζί με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Εργατικός και με ανοιχτό ορίζοντα, εκφράζει τις ανησυχίες του δυναμικά για την πατρίδα μας και την δημοκρατία και θέλει να προσθέσει το λιθαράκι του στον τόπο μας. Για έναν Δήμο Κιλκίς πιο ανθρώπινο και εξωστρεφή.

Πιστεύει και θέλει να εργαστεί, ακόμη, για την αναβάθμιση του ΤΕΙ της πόλης μας. Δηλώνει ότι ‘’πρέπει να αγκαλιάσουμε κάθε γωνιά του τόπου μας’’. Όπως του αρέσει να λέει ”Το Κιλκίς, ενώνει!”.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ασκεί την Τέχνη και την Επιστήμη της Επικοινωνίας. Ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στον κλάδο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Κατά της διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών εργάστηκε στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας Erasmus Placement στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Χάγη.

Είναι ιδρυτικό Μέλος και Στέλεχος του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, ενός think tank νέων που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Αρθρογραφεί, ηλεκτρονικά και έντυπα, από τα δεκαεπτά του, σε τοπικά, μα και ευρείας αποδοχής μέσα. Εργάζεται σε ξενοδοχειακή-τουριστική επιχείρηση της πόλης μας.

Ο Mαρκόπουλος Χ. Θωμάς με την αισιοδοξία που τον διακρίνει και με βαθιές καταβολές στην πατριωτική και δημοκρατική παράταξη, βγαίνει μπροστά για τον αγώνα της νέας γενιάς! Εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την ανεξάρτητη Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Δυναμώνουμε την προσπάθεια μας με όραμα και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε. Υπηρετούμε το Κιλκίς. Πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας. Ενωτικά!

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε