My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κατεβαίνει με τον Χρ. Γκουντενούδη

Η Σχουλίνα Καρυοφυλλίδου είναι πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άσπρου (2002 – 2010), πρώην δημοτική σύμβουλος Πολυκάστρου (2002 – 2006) και ιδρυτικό μέλος του άτυπου Συλλόγου Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων ν. Κιλκίς κατά την περίοδο 2006 – 2010. Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρ. Γκουντενούδη, για τον οποίο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

sxoulina-kariofyllidouΜε μεγάλη ικανοποίηση και προθυμία αποδέχθηκα την πρόταση του Χρήστου Γκουντενούδη να συμμετέχω στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή΄΄ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Υπηρετώντας χρόνια στα κοινά, πολλές φορές χρειάστηκε να συνεργαστούμε μαζί του. Διαπιστώσαμε ότι και συνεπής ήταν και αποτελεσματικός όπου του ζητήθηκε η παρέμβασή του.

Από τη μακρόχρονη τριβή του στην Αυτοδιοίκηση απέκτησε πολύτιμη πείρα. Αγαπά τον τόπο μας, είναι δραστήριος και αγωνίζεται για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Όλα αυτά τα στοιχείαμ τον καθιστούν άξιο να συνεχίσει να προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και από τη θέση του Δημάρχου.

Επιπροσθέτως, η διαρκής παρουσία του στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και όχι μόνο προεκλογικά, αποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον του είναι αληθινό.

Μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες σας.”

Σχολιάστε