My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Καταστήματα: “Ρολά” με αιτήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ανακοίνωσε το κλείσιμο όλων των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου, μετά τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. Ταυτόχρονα, προτείνει για τους επαγγελματίες:

Απαλλαγή από τις τρέχουσες εισφορές, αναστολή φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων, άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης, έκτακτο επίδομα για όσους κλείνουν αναγκαστικά τις επιχειρήσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

Απαιτείται να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να επανέλθουμε σύντομα, και χωρίς απώλειες στις δουλειές μας. Όσο αφορά τις φοροελαφρύνσεις και αποζημιώσεις αντίστοιχα, περιμένουμε εν εξελίξει των αποφάσεων να ενημερωθούμε, για αυτό προτείνουμε για τους συνάδελφους επαγγελματίες τα παρακάτω:

Την απαλλαγή τους από τις τρέχουσες εισφορές για την προσωπική τους ασφάλιση για τους επόμενους μήνες, χωρίς απώλεια των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Την άμεση αναστολή των φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων για τους επόμενους μήνες. Να μην χαθεί καμία ρύθμιση λόγω μη δυνατότητας αποπληρωμής των τρεχουσών δόσεων στη εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΗ, άλλους λογαριασμούς.

Την άμεση άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης, δεσμευμένων λογαριασμών, κατασχέσεων κλπ εις βάρος τους. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί αλλά και κάθε διακοπή ρεύματος, νερού κ.λπ.

Την ενίσχυση με έκτακτο επίδομα, αναλογικό του επιδόματος ανεργίας, για όσες μέρες αναγκάζονται να κλείσουν τις μικροεπιχειρήσεις τους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις περιπτώσεις εκείνων που το εισόδημά τους είναι το μοναδικό της οικογένειας.

Την ενίσχυση με έκτακτο επίδομα για όσους κλείνουν αναγκαστικά τις επιχειρήσεις του λόγω των γενικών μέτρων πρόληψης, όπως ιδιοκτήτες κυλικείων σε σχολεία, δημοτικών αναψυκτηρίων και καταστημάτων.”

Σ.σ.: Η φωτογραφία που επιλέχτηκε για το κείμενο, μπήκε έτσι για να ελαφρύνουμε κομματάκι το κλίμα!

Σχολιάστε