My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Καταλήψεις και σήμερα στους δήμους

Σήμερα Δευτέρα, ημέρα που λήγει η προθεσμία για την υποβολή των καταλόγων των εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα, η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση προχωρά σε γενικευμένες καταλήψεις όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών των δήμων, με στόχο να μην εκδοθεί καμία διοικητική πράξη που θα διευκολύνει τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων. Επίσης, καλεί την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔΑ να αποφασίσουν για σήμερα αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων.

Στόχος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ήδη από το Σαββατοκύριακο, ήταν να μην μπει κανένας στα δημαρχεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες Διοικητικού. Στόχος που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό, αφού με αποφάσεις Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων και μεμονωμένων δημοτικών αρχών πολλά δημαρχεία τελούν ήδη υπό κατάληψη από την περασμένη εβδομάδα.

Για αύριο, Τρίτη, έχει προκηρυχθεί 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια.

Για την Τρίτη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις αναμένεται να γίνουν και σε άλλες πρωτεύουσες νομών.

Από Newsit.gr

Σχόλια
One Response to “Καταλήψεις και σήμερα στους δήμους”
Σχολιάστε