My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καταλήψεις διαρκείας στους δήμους του νομού

Υπό κατάληψη ήταν σήμερα Παρασκευή οι δήμοι Κιλκίς και Παιονίας, με όλες τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς να μην λειτουργούν. Σττις καταλήψεις προχώρησαν οι εργαζόμενοι των δυο δήμων διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις συναδέλφων τους έτσι όπως προετοιμνάζονται μέσω της λεγόμενης “εργασιακής εφεδρείας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο Δήμο Κιλκίς υπάρχουν περισσότεροι από 15 εργαζόμενοι, οι οποίοι κινδυνεύουν ν` απολυθούν μέσω της εφεδρείας, ενώ σ` αυτόν της Παιονίας δεν υφίσταται προς το παρόν άμεσο πρόβλημα.

Οι καταλήψεις στους δυο δήμους του νομού θα συνεχιστούν και την ερχόμενη Δευτέρα, μαζί με δεκάδες άλλους δήμους σ` όλη τη χώρα. Η συνέχεια αποφασίστηκε σε σημερινή γενική συνέλευση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α.   ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ, στην οποία αποφασίστηκε επίσης κατάληψη των δημαρχείων το Σαββατοκύριακο  17 και 18 Νοεμβρίου, σφράγισμα του γραφείου προσωπικού και έκδοση κοινού ψηφίσματος ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ και συλλόγου εργαζομένων Περιφέρειας.

Νέα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στους δήμους θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Συμπαράσταση από Λαπόρδα

Τον δήμαρχο Παιονίας, Αθανάσιο Λαπόρδα, επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν.Κιλκίς, προκειμένου να του εκθέσει τα προβλήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, μετά και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και συντάσσεται με τις πρόσφατες αποφάσεις της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Υπογράμμισε επίσης ότι όλοι οι εργαζόμενοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου στο Δήμο Παιονίας προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ενόψει δε και των νέων αρμοδιοτήτων που εκχωρούνται στους ΟΤΑ από 1-1-2013, η παρουσία του συγκεκριμένου προσωπικού στο Δήμο κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Σχολιάστε