My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Καταδικάζει τον διευθυντή 2ου ΓΕΛ

Το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη στάση του διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς σχετικά με τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ, τονίζοντας ότι “οι ιδέες και οι απόψεις, όπως και αν εκφράζονται, δεν πρέπει και δεν μπορεί να ποινικοποιούνται”.

katalipsi-mathitesΗ ανακοίνωση:

“Ως τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση και καταδικάζουμε τη στάση του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς σχετικά με τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια διανομής φυλλαδίων στην είσοδο  του σχολείου.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η κλήση της Αστυνομίας και στη συνέχεια η μήνυση εναντίον του μέλους της ΚΝΕ, που διένειμε φυλλάδια με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών, οδήγησε στη σύλληψη και την παραπομπή του σε τακτική δικάσιμο με τις κατηγορίες της διατάραξης οικογενειακής ειρήνης και υποκίνησης σε κατάληψη.

Πέρα από το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το περιεχόμενο των φυλλαδίων, πιστεύουμε ότι οι ιδέες και οι απόψεις, όπως και αν εκφράζονται, δεν πρέπει και δεν μπορεί να ποινικοποιούνται.

Ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης,  όπου όσα γνωρίζαμε καταρρέουν και το νέο αγωνίζεται να γεννηθεί, το ζωντανό κομμάτι του λαού μας, η νεολαία, έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει , να αμφισβητεί και να αγωνίζεται.

Τέλος, καταδικάζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής και συμπαραστεκόμαστε δίνοντας το παρόν όπου κι αν χρειαστεί.”

Σχολιάστε