My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Καταγγελία Ζώτου για αντιδήμαρχο

“Ανοίκεια και αυταρχική συμπεριφορά” του αντιδημάρχου Κιλκίς Άκη Πιπερίδη, καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστας Ζώτος.

Όπως τονίζει ο καταγγέλλων, ο κ. Πιπερίδης προέβη σε φραστική επίθεση κατά της υπαλλήλου του δήμου, Παναγιώτας Γιάλλου, η οποία εκπροσωπούσε τους παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών του Δήμου, κάνοντας παρέμβαση στη προχθεσινή (Τρίτη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της υποχρεωτικής φοίτησης των νηπίων.

Να σημειωθεί ότι το επεισόδιο που καταγγέλλει ο κ. Ζώτος έλαβε χώρα στο περιθώριο της ως άνω συνεδρίασης, στις σκάλες του Δημαρχείου, με μάρτυρα τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, ο οποίος εισήλθε στη συνέχεια στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ, καταγγέλλοντας με έντονο ύφος τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Γαλλικού.

Μάλιστα, ο ομιλών εκείνη την στιγμή, Γιάννης Φαχουρίδης, προσφέρθηκε να παραχωρήσει το λόγο προκειμένου να συζητηθεί η καταγγελία, την οποία χαρακτήρισε σοβαρή. Κάτι, που δεν αποδέχτηκε ο πρόεδρος, Δ. Κυριακίδης, με το αιτιολογικό πως ότι συνέβη έλαβε χώρα εκτός της αίθουσας συνεδριάσεων.

Η καταγγελία που εξέδωσε ο κ. Ζώτος για το επεισόδιο έχει ως εξής: 

“Λυπάμαι διότι είμαι υποχρεωμένος να καταγγέλλω την ανοίκεια και αυταρχική συμπεριφορά του αντιδημάρχου Κιλκίς Άκη  Πιπερίδη σε βάρος της εκπροσώπου των Παιδαγωγών  Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς κ. Παναγιώτα Γιάλλου.

Η κ. Γιάλλου διέπραξε το “αμάρτημα” να διαμαρτυρηθεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του δήμου αποδέχτηκε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση. Εκφράζοντας τις θέσεις  των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς ανέπτυξε τα επιχειρήματα και τις ενστάσεις τους με απόλυτα κόσμιο τρόπο, όπως έχει δικαίωμα να πράττει κάθε πολίτης – δημότης ή εργαζόμενος σε υπηρεσία του δήμου.

Η απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου Κιλκίς στο πιλοτικό πρόγραμμα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, λόγω της σοβαρότητας του θέματος έπρεπε να ληφθεί, ύστερα από γνωμάτευση του Ανώτατου οργάνου αποφάσεων, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο .Στη δική μας περίπτωση δεν έγινε καμία αναφορά επί του θέματος ούτε στο Δ.Σ του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών. 

Φαίνεται όμως ότι η δημοκρατική ευαισθησία αποτελεί άγνωστη αρετή στη διοικούσα ομάδα του  Κιλκίς. Και το ακόμα χειρότερο είναι  πως ο αντιδήμαρχος κ. Πιπερίδης δεν ανέχεται ούτε καν τη διατύπωση αντίθετης με τη δική του άποψης- θέσης. Έτσι μετά το πέρας της συνεδρίασης, προέβη σε ανοίκεια φραστική επίθεση κατά της υπαλλήλου του δήμου.

Καταγγέλλω τη συμπεριφορά αυτή και στο βαθμό που γίνεται ανεκτή χωρίς αντιδράσεις, καταγγέλλω και τη διοικούσα πλειοψηφία διότι είτε ταυτίζεται είτε ανέχεται αυταρχικές συμπεριφορές όπως αυτή που επέδειξε σε βάρος εργαζόμενης ο κ. Πιπερίδης.”

 

Σχολιάστε