My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελία για Πολιτική Προστασία

Ένα σοβαρό θέμα που σχετίζεται με τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε η μεγάλη κακοκαιρία σε οικισμούς του Δήμου Παιονίας, θέτει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Σιωνίδης με επιστολή του στον δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

 sionidis2.Ο κ. Σιωνίδης καταγγέλλει τον υπεύθυνο του δήμου για τη Πολιτική Προστασία, Δημήτρη Γαρόπουλο, για απαράδεκτη και μεροληπτική στάση απέναντι σε προέδρους οικισμών, στις εναγώνιες κλήσεις των οποίων για επίλυση προβλημάτων, αρνήθηκε επανειλημμένα να απαντήσει.

Η ανοικτή επιστολή του κ. Σιωνίδη προς τον δήμαρχο έχει ως εξής:

“Κύριε Δήμαρχε Παιονίας,

Τώρα που το κύμα κακοκαιρίας πέρασε και τα περισσότερα προβλήματα έχουν ξεκινήσει να αποκαθίστανται, θέλω να επιστήσω τη προσοχή σας σε ένα φαινόμενο που το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

Ξεκαθαρίζω ότι είμαι ο τελευταίος που θα κάνει μικροπολιτική πάνω σε φυσικά φαινόμενα, αντιθέτως πιστεύω ότι με συνεργασία τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα και πως σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωράνε προσωπικές πολιτικές.

Προφανώς όμως ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Παιονίας αυτό δεν το συμμερίζεται. Ενώ θα περίμενε κανείς να επιδιώξει από μόνος του να επικοινωνήσει με τους Προέδρους των οικισμών προκειμένου να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα και να διαμορφώσει συνολική εικόνα για όλο το Δήμο, όχι μόνο δεν το έκανε, τουλάχιστον με όλους, αλλά απέφυγε να απαντήσει και στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις που εναγωνίως μερικοί Πρόεδροι του έκαναν .

Αυτό είναι ανεξήγητο, απαράδεκτο και μεροληπτικό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν συμφωνείτε με τη συμπεριφορά του συνεργάτη σας και θεωρώ ότι θα επιληφθείτε του θέματος.

Όλοι οι Πρόεδροι των οικισμών πρέπει να αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα και σταθμά ανεξαρτήτως της Γεωγραφικής τους θέσης. Δεν είναι δυνατόν, τρεις Πρόεδροι οικισμών του βόρειου τομέα της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου να του τηλεφωνούν επανειλημμένα και να μην απαντά ή να μην επιστρέφει τις κλήσεις. Η ιεράρχηση των προβλημάτων είναι χρήσιμη και απαραίτητη, γίνεται δε κατανοητή από όλους. Η απαξίωση των θεσμικών εκπροσώπων είναι ακατανόητη .

Οι προσωπικές πολιτικές και επιδιώξεις δεν χωράνε στην πολιτική προστασία.

Αν τέλος η συμπεριφορά αυτή δεν κρύβει σκοπιμότητα και προέρχεται από αμέλεια ,τότε ο συνεργάτης σας προφανώς δεν κάνει για αυτή τη θέση.”

Σχολιάστε