My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κατάθεση στεφανιών τη 1η Μάη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς τίμησε τους εργάτες και αγωνιστές που θυσίασαν τη ζωή τους διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, με κατάθεση στεφανιών στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς,  την Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα, κατάθεση στεφανιών έκαναν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάσος Κεσίδης και η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Στην σχετική ανακοίνωση της ΝΕ αναφέρονται και τα εξής:

“Το μήνυμα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς, υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αναδεικνύει την ανάγκη να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγεία των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς. Να ακυρωθούν τα αντεργατικά μέτρα που νομοθέτησε η κυβέρνηση μέσα στην πανδημία και να μη φορτωθεί η νέα κρίση στις πλάτες των εργαζομένων και του λαού.

Ο κόσμος της εργασίας μαζί με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις μπορούμε και πρέπει να καθορίσουμε τις εξελίξεις. Με σχέδιο, γνώση των νέων δεδομένων και συνεχείς αγώνες, μαζί με τα συνδικάτα στην Ευρώπη και τον κόσμο, να σταθούμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και περισσότερη δημοκρατία στη νέα εποχή που ήδη ξεκίνησε.”

Σχολιάστε