My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Κανονικά τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

*Θα μοιραστούν στο Κιλκίς την Κυριακή, παρά την κατάληψη του δημαρχείου.

Με ανακοίνωσή του, o Δήμος Κιλκίς γνωστοποιεί ότι η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου (από τις 10 το πρωί), θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά την κατάληψη του Δημαρχείου.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπόρεσαν να προβούν σε παραγγελία λόγω κατάληψης, θα μπορούν να προσέρχονται την ημέρα διάθεσης μπροστά από το Δημαρχείο, όπου θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες όλων των προϊόντων.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χάρακα Κρήτης, τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θάσου, καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τοπικούς παραγωγής κρασιού του νομού μας, θα προβεί στη διάθεση αλευριού, λαδιού, μελιού και κρασιού αντίστοιχα.

Η Ε.Α.Σ. θα διαθέτει προς πώληση αλεύρι με τιμή κιλού τα 0,55 ευρώ σε συσκευασίες των 5 και10 κιλών, ο Συνεταιρισμός Χάρακα εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο σε συσκευασίες των5 λίτρωνστην τιμή των 15 ευρώ, ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου πιστοποιημένο ανθόμελο και πευκόμελο σε συσκευασίες των3 κιλώνστην τιμή των 17 ευρώ/συσκευασία και ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Κιλκίς σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς, κρασί (λευκό, κόκκινο, ροζέ).”

 

 

 

 

 

Σχολιάστε