My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

“Καλώς έγινε η επιχείρηση”

«Η επιχείρηση στην Ειδομένη έπρεπε να γίνει και ήταν μία ήπια διαδικασία απομάκρυνσης των ανθρώπων, στους οποίους δεν επιτρεπόταν η διέλευση στην ΠΓΔΜ, με προορισμό την κεντρική Ευρώπη».

parastatidisΑυτό δήλωσε στο «Πρακτορείο fm» ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, προσθέτοντας ότι «ορθώς επελέγη αυτή η διαδικασία, έπρεπε να γίνει μετά από τόσες μέρες ταλαιπωρίας, όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής, αλλά γιατί είχε αποκλειστεί η σιδηροδρομική γραμμή και αντιλαμβάνεστε τις συνέπειες στην οικονομία της χώρας».

Αναφερόμενος  στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας στην παραμονή των ανθρώπων, που είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή, ο βουλευτής Κιλκίς σημείωσε ότι «οι άνθρωποι στην αρχή τους καλοδέχτηκαν, τους βοήθησαν, τους στήριξαν, τους προσέφεραν τρόφιμα και ό,τι άλλα χρειάζονταν», αλλά υπήρχε πρόβλημα «μετά και την αποχώρηση των δομών που προσέφεραν κάποια στήριξη, όπως οι ΜΚΟ και οι άλλες οργανώσεις».

Ο κ. Παραστατίδης γνωστοποιώντας ότι ο ίδιος ήταν ενήμερος «εδώ και 2-3 μέρες» πως επρόκειτο να γίνει η επιχείρηση, τόνισε για το θέμα του χρόνου, που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση: «Αυτά θέλουν και τον χρόνο τους. Τώρα, προφανώς, είχαν πεισθεί οι οικονομικοί μετανάστες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να περάσουν απέναντι».

Σχόλια
One Response to ““Καλώς έγινε η επιχείρηση””
  1. Ο/Η Kostas λέει:

    Kαλως ψηφισατε και μνημονιο ! Αληθεια ποσα ψηφισε; Καλως φιμωθηκαν και τα ΜΜΕ στην Ειδομενη! Χουντα κανονικη δηλαδη! Καλως λεηλατηθηκαν οι τραπεζες! Για το καλο μας και το ξεκληρισμα των αγροτων. Θα προλαβετε ρε να πειτε καλως το ελικοπτερο;

Σχολιάστε