My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Καλοκαιρινό ”σχολείο” στον Αλέξανδρο

Αρχίζει την Παρασκευή 16 Ιουνίου το καλοκαιρινό Camp στο Alexandros Sports Center. Το κλείσιμο των Σχολείων δημιουργεί ένα κενό απασχόλησης των παιδιών , ειδικά αυτών που οι γονείς τους εργάζονται.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δίνει ουσιαστική και αποτελεσματική λύση προσφέροντας δημιουργική αθλητική απασχόληση για παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών, προσφέροντάς τους οκτάωρη ψυχαγωγική δραστηριότητα και ξεγνοιασιά στους γονείς τους.

Καταρτισμένοι παιδαγωγοί με υπευθυνότητα και ασφάλεια διδάσκουν , αθλούν και ψυχαγωγούν τα παιδιά με δραστηριότητες όπως Κολύμβηση, Φυσική Αγωγή, Παιδαγωγικά Παιχνίδια,, Επιτραπέζια Παιχνίδια , Ζωγραφική, Aqua Zumba , Σκάκι, Ποδόσφαιρο, Τραμπολίνο, παιχνίδι στα φουσκωτά του Αθλοπαιδότοπου κ.ά.

Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε έξι (6) πενθήμερες περιόδους έως την τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου (28/07). Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 2341070313, 6975365651 & 6944351456.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Πλήθος τεχνολογικών μορφών επικοινωνίας επηρεάζουν την καθημερινή ζωή μας. Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στα παιδιά που είναι περικυκλωμένα από την τεχνολογία όσο ποτέ άλλοτε. Στόχος μας είναι δώσουμε στο παιδί να καταλάβει πότε η τεχνολογία μπορεί να το βοηθήσει εποικοδομητικά και ποια όρια πρέπει να τεθούν ώστε να μην είναι εις βάρος του η ενασχόληση με τα ποικίλα τεχνολογικά μέσα.

Το κοινό όλων των τεχνολογικών μορφών τόσο επικοινωνίας όσο και διεκπεραίωσης εργασιών είναι ο προγραμματισμός! Προγραμματισμός είναι η μετατροπή δεδομένων σε μορφή που μπορεί να καταλάβει ένας υπολογιστής. Οι εκπαιδευτικοί συμφωνούν ότι μια εισαγωγή στις βασικές αρχές προγραμματισμού μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να λύνουν προβλήματα και να αναπτύσσουν την κριτική και αναλυτική τους σκέψη. Τα παιδιά μπαίνουν στη λογική του «Αν – Τότε», αναπτύσσουν την επικοινωνία και τη συζήτηση. Γίνονται μέλη μιας ομάδας, κατανοούν την έννοια του χώρου και υπολογίζουν αποστάσεις.

Όλα αυτά στο μάθημα της Ρομποτικής γίνονται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά! Στο ΚΔΑΠ Αλέξανδρος Παιδόκοσμος ήδη ξεκινήσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά μια διασκεδαστική και πραγματική εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα!

Άλλη μια συμμετοχή σε τουρνουά

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Νικόπολης Θεσσαλονίκης βρέθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς μετά από από πρόσκληση των διοργανωτών την περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Συμμετείχαν τα τμήματα Μπαμπίνι Α1 και Προτζούνιορ ”Μάντσεστερ” και Προτζούνιορ ”Ατλέτικο”. Οι εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές με τους συνοδούς προπονητές κκ Νίκο Μούρο και Κώστα Τσακιρίδη να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των μικρών τους αθλητών.

ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση ποδοσφαίρου

Συνεχίζουμε την ποιοτική αναβάθμιση του παιδικού ποδοσφαίρου και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ για τα παιδιά του ΕΣΠΑ που θα επιλέξουν το ποδόσφαιρο,παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ο ιματισμός που περιλαμβάνει τσάντα-σετ προπόνησης-φούτερ προπόνησης και στολή αγώνα.

Σχολιάστε