My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κακοκαιρία και στις σχέσεις τους

Επίθεση στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Κώστα Σιωνίδη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, απαντώντας σε ανακοίνωση-καταγγελία του πρώτου με αφορμή την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας.

gountenoudis-sionidisΧωρίς να απαντά επί της ουσίας της καταγγελίας, ο κ. Γκουντενούδης κάνει λόγο για πρακτική του κ. Σιωνίδη που έχει στόχο να κρατήσει δίπλα του το συνδυασμό του και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων “μη έχοντας άλλο πρόσφορο έδαφος για να ασκήσει δομική και προγραμματική αντιπολίτευση επί πραγματικών όρων και ζητημάτων”.

Θυμίζουμε ότι η ανοιχτή επιστολή του κ. Σιωνίδη προς τον δήμαρχο αφορούσε αποκλειστικά τη συμπεριφορά του υπεύθυνου για τη Πολιτική Προστασία, στον οποίο καταλόγιζε άρνηση να απαντήσει στις αγωνιώδεις τηλεφωνικές κλήσεις πρόεδρων οικισμών για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η απάντηση του κ. Γκουντενούδη:

“Διαβάζοντας τις αιτιάσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παιονίας κ. Σιωνίδη όσον αφορά τις λειτουργία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου μας κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρικών συνθηκών, κάποιες σκέψεις προκύπτουν αβίαστα.

Αντί ο κ. Σιωνίδης να αποδώσει τα εύσημα στους εργαζομένους του δήμου μας αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους για την έγκαιρη κινητοποίηση τους και τις καίριες παρεμβάσεις τους όσον αφορά την αποκατάσταση των δικτύων και των υποδομών από το χιόνι και τον πάγο, εκείνος ασχολείται ακριβώς με αυτό που ευαγγελίζεται ότι αποφεύγει, δηλαδή με την μικροπολιτική!

Κατανοούμε ότι καταφεύγει σε αυτή τη πρακτική προκειμένου να «κρατήσει» δίπλα του πολιτικά το συνδυασμό του και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων μη έχοντας άλλο πρόσφορο έδαφος για να ασκήσει δομική και προγραμματική αντιπολίτευση επί πραγματικών όρων και ζητημάτων.

Εμείς θεωρούμε ότι ως δημοτική αρχή κρινόμεθα εκ του αποτελέσματος και όντως φάνηκε ότι ο Δήμος Παιονίας και οι υπηρεσίες του βρίσκονταν και βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Κανένας δρόμος δεν έκλεισε και οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας ήταν άμεσες και αποτελεσματικές κατά γενική ομολογία.

Από την αρχή της εμφάνισης της κακοκαιρίας εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοι μου ήμασταν σε διαρκή επαφή και συνεργασία αλλά και σε επιτόπιους ελέγχους για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία του μηχανισμού του δήμου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους μέσα σε ένα τέτοιο δύσκολο περιβάλλον με πολικές θερμοκρασίες έπραξαν τα δέοντα φέροντας εις πέρας το πραγματικά δύσκολο έργο τους.”

Σχολιάστε