My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Και το Δροσάτο έδειξε Τσαντάκη

Συνεχίζονται οι επιτυχημένες συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη και υποψηφίων συμβούλων της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Το βράδυ της Δευτέρας στο Δροσάτο και λίγο πιο πριν στο Μεταλλικό, ο Δημήτρης Τσαντάκης μίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τα καθημερινά θέματα που τους απασχολούν, για τις προοπτικές ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής στον τόπο τους και για την επόμενη μέρα που θα τους βρει όλους ενωμένους και δυνατούς για το καλύτερο Κιλκίς.

Με την εμπειρία του και τις γνώσεις επί των θεμάτων που απασχολούν όλα τα χωριά, με την άμεση επαφή που έχει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και με τη συνέπεια λόγων και έργων του, ο Δημήτρης Τσαντάκης πορεύεται προς τη νίκη της 26ης Μαΐου με όλους τους συμπολίτες ενωμένους στο πλευρό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε ακόμα σε συκοφαντίες της τελευταίας εβδομάδας και στους τρόπους που κάποιοι προσπαθούν να χτυπήσουν τη δυναμική του συνδυασμού. Δεν το καταφέρνουν όμως. Με δυναμισμό και αισιοδοξία η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς έχει πείσει τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στον τόπο αυτό ότι μετά την επιτυχία του εκλογικού στόχου η επόμενη μέρα όλων των περιφερειών θα είναι μέρα δημιουργίας.

Ο ενθουσιασμός των κατοίκων και το χειροκρότημα στο τέλος έδειξαν αυτό που όλοι πια γνωρίζουν, σε λίγες μέρες η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς θα είναι ο συνδυασμός των ανθρώπων που θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα για όλο το Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε