My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Και τμήμα τερματοφυλάκων στον Αλέξανδρο

Έτοιμη περισσότερο από ποτέ, δηλώνει η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς απέναντι στις προκλήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

alexandros-termatofylakesΕπανεκκίνηση σε όλους τους τομείς, της οργάνωσης ,  του προγραμματισμού, σχεδιασμού της φιλοσοφίας και στρατηγικής, βασιζόμενη στην σύγχρονη  ευρωπαϊκή βιβλιογραφία θέτει βραχυπρόθεσμους-μεσοπρόθεσμος  και μακροπρόθεσμους στόχους προσπαθώντας να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο πρόγραμμα, ανάδειξης νέας γενιάς  ποδοσφαιριστών.

Οι εγκαταστάσεις, η υλικοτεχνική υποδομή, η συνεχής εκπαίδευση των προπονητών,, η εκπαίδευση και προπόνηση παικτών ανάλογα με την ηλικία και την αγωνιστική θέση, το scouting- η ανίχνευση και η επιλογή ταλαντούχων παικτών όπως και το ενιαίο σύστημα αξιολόγησης που καθιέρωσε η Ακαδημία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές UEFA-ΕΠΟ, με την τεχνογνωσία αλλά και την μεγάλη εμπειρία των προπονητών, είναι θέμα χρόνου της υλοποίησης των πρώτων στόχων.

Για το λόγο αυτό, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς δημιούργησε τμήμα τερματοφυλάκων για εξειδικευμένη προπόνηση σε αυτή την θέση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι τερματοφύλακες της Ακαδημίας αλλά και εκτός αυτής και ανεξαρτήτως ηλικίας που επιθυμούν να έχουν εξειδικευμένη προπόνηση στη θέση αυτή .

Πληροφορίες στο 2341070313 & 6944463320 .

Σχολιάστε