My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Και κιλκισιώτικο άρωμα στον θρίαμβο των Νέων!

Ο Παναγιώτης Μολακίδης

Δυο απ` τους κύριους συντελεστές του χθεσινού θριάμβου της Εθνικής Ομάδας Νέων στο ποδόσφαιρο, εναντίον της αντίστοιχης ομάδας της Αγγλίας, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης, μίλησαν σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8 και στον συνάδελφο Γ. Παπαγεωργόπουλο: Ο κιλκισιώτης προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Μολακίδης, κι ο τερματοφύλακας που απέκρουσε το πέναλτι των Άγγλων, Σωκράτης Διούδης.

“Πιστεύω ότι την Κυριακή στον τελικό με την Ισπανία τα παιδιά θα πάρουν το κύπελλο γιατί το αξίζουν, πιστεύουν στον εαυτό τους κι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία”, είπε ο κ. Μολακίδης, προσθέτοντας: “Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει καλύτερος αντίπαλος”. Κι όσο για τη μη αξιοποίηση απ` τις ελληνικές ομάδες των ταλέντων του ποδοσφαίρου μας, ο παλιός πορτιέρο του Κιλκισιακού απάντησε εύγλωττα με το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν της εποχής: “Ήλθε ο Πίου”!

Όσο για τον Σ. Διούδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Στέφανο Καπίνο λόγω αποβολής του στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτυ υπέρ των Άγγλων, το οποίο και απέκρουσε, είπε: “Απ` το προηγούμενο βράδυ κάτι μου `λεγε ότι ίσως παίξω στο ματς. Κι όταν ήλθε η ώρα μου, προσπάθησα να `μαι ήρεμος. Μπαίνοντας στον αγώνα ο Στέφανος (σ.σ. ο Καπίνο) μου είπε “κάντο και για μένα”. Πρέπει να πω ότι είχαμε κάνει ειδική προετοιμασία για τα πέναλτι. Δεν καταλάβαμε ακόμα τι πετύχαμε. Ζούμε ένα όνειρο”!

Την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού U-19, πήρε η Εθνική Νέων νικώντας της Αγγλία με 2-1, παρ` όλο που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες  από το 45′ λόγω της αποβολή του Καπίνο σε ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Διούδης!

Η Εθνική προηγήθηκε  με τον Μπουγαΐδη (38′), ισοφάρισαν οι Άγγλοι με τον Αφόμπε (56′) και το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Λυκογιάννης στο 108 της παράτασης.

Σχολιάστε