My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Καθηγητές: Να αποδωθούν ευθύνες

Την αναζήτηση και απόδοση ενδεχόμενων ευθυνών ζητούν οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς για το θέμα της στατικότητας του σχολείου, τον έλεγχο της οποίας επίσης απαιτούν άμεσα.

2o-epal-kilkis-001Με ομόφωνο ψήφισμά του, ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Κιλκίς “διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την επί εξαετίας έκθεση σε κίνδυνο του ανθρώπινου δυναμικού της σχολικής μονάδας, της ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών”.

Με το ψήφισμά τους οι καθηγητές ζητούν:

  • τον άμεσο έλεγχο της στατικότητας των κτηρίων του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 12242/14-12-2016 έγγραφο του Οργανισμού «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.»
  • την αναζήτηση και απόδοση ενδεχόμενων ευθυνών.

“Η επίκληση της ευαισθητοποίησης και της αρμόδιας μέριμνας συνιστά, κατά την ομόφωνη κρίση του Συλλόγου Διδασκόντων, αδήριτη ανάγκη προκειμένου να εξευρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθεί ούτε μία επιπλέον διδακτική ώρα”, τονίζεται στο ψήφισμα.

Παράλληλα υπογραμμίζεται εμφατικά ότι “η λειτουργία του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ως αμιγούς και ενιαίας σχολικής μονάδας, αφενός, και η εξεύρεση μιας μόνιμης και ασφαλούς λύσης, αφετέρου, αποτελούν σύννομα δικαιώματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου αλλά και ηθική υποχρέωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της Πολιτείας να τα προστατεύσει”.

 

Σχολιάστε