My Twitter Feed

2 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αγωνία μικροπωλητών για λαϊκές -

Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Συγκίνηση για εκδημία Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Και συνταξιούχοι υπέρ Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Στηρίξτε τους δικηγόρους -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Καθαρισμός από την Αντιπεριφέρεια

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, των οποίων η αρμοδιότητα περιήλθε στην ΠΕ Κιλκίς. Οι εργασίες έχουν διάρκεια 18 μηνών και ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο του 2020.

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς- Ιδίων Πόρων και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 950.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο υλοποίησής του εκτελούνται εργασίες για τον καθαρισμό από φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση σε διάφορα διάσπαρτα ρέματα των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, έπειτα από σχετικά τους αιτήματα.

Η φύση των εργασιών σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιβαλλοντικά τοποθεσίες απαιτεί τη συνεχή εποπτεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, η οποία εκτέλεσε όλες τις σχετικές μελέτες και επιβλέπει την υλοποίηση των έργων.

«Με το σύνολο των εργασιών θωρακίζουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, δημιουργώντας αντιπλημμυρική ασπίδα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία των ίδιων, των περιουσιών τους, καθώς και του περιβάλλοντος», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης.

Πηγή: Δελτίο τύπου από Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Σχολιάστε