My Twitter Feed

6 Μαρτίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κίνδυνος επισιτιστικής κρίσης -

Κυριακή, 6 Μαρτίου, 2022

Και πάλι μελέτες για αρδευτικά -

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

Έντονη η ανησυχία των εμπόρων -

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

“Μέτρα για επισιτιστική επάρκεια” -

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

Bοήθεια για πρόσφυγες Ουκρανίας -

Παρασκευή, 4 Μαρτίου, 2022

Στη κορυφή της μαύρης λίστας! -

Παρασκευή, 4 Μαρτίου, 2022

Βοήθεια για παιδιά σε Ουκρανία -

Πέμπτη, 3 Μαρτίου, 2022

Προτάσεις ενίσχυσης παραγωγών -

Πέμπτη, 3 Μαρτίου, 2022

Κίνδυνος επισιτιστικής κρίσης

Για κίνδυνο επισιτιστικής κρίσης έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, με τους οποίους συναντήθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, αποδεχόμενη τη πρόσκληση τους για ενημέρωση σχετικά με τα αιτήματα που αφορούν τον κλάδο της αγροτοκτηνοτροφίας στον νομό Κιλκίς.

Όπως τονίζει η κ. Αγαθοπούλου, στη συνάντηση συζητήθηκαν τόσο τα διαχρονικά προβλήματα του κλάδου όσο και τα σημερινά επίδικα που αφορούν κυρίως την κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής λόγω της αύξησης της ενέργειας, του πετρελαίου και των προϊόντων που χρειάζονται για την καλλιέργεια των αγρών και την εκτροφή του ζωικού κεφαλαίου.

Από τους αγρότες παραδόθηκε ένα αναλυτικό υπόμνημα με προτάσεις, ενώ η κ. Αγαθοπούλου δεσμεύτηκε για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα, για την αξιοποίηση των προτάσεων που της κατατέθηκαν με την άσκηση του απαραίτητου κοινοβουλευτικού ελέγχου και την συμπερίληψη των ιδιαιτεροτήτων της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής του Κιλκίς και της Παιονίας στον σχεδιασμό της αγροτικής ανάπτυξης από μια αυριανή προοδευτική κυβέρνηση.

Σχολιάστε