My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Κέφι, χορός και γιορτινή διάθεση

Οι θερμοκρασίες στην πόλη του Κιλκίς μπορεί να είναι “πολικές” αλλά στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό έχει ανάψει το κέφι, με τις μουσικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.

Προχθές Πέμπτη, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης με αναπηρία της ΚΔΕΚ και τα κορίτσια της σχολής χορού Adagio, με τις εντυπωσιακές χορευτικές τους επιδείξεις και τη ζωντάνια τους ξόρκισαν το κρύο και μετέφεραν το πολυάριθμο κοινό στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Την έναρξη λειτουργίας του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς κήρυξε ο δήμαρχος Κιλκίς,Δημήτρης Σισμανίδης, μαζί με τον Αη – Βασίλη, καλώντας τους δημότες να επισκέπτονται τακτικά τους όμορφους γιορτινούς του χώρους, που φέτος έχουν μεγαλώσει με την προσθήκη νέων ξύλινων εκθεσιακών περιπτέρων που φιλοξενούν τις δραστηριότητες των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, ενώ σημείωσε ότι εκείνοι που θα χαρούν ακόμη περισσότερο τις δημιουργικές δράσεις του Χωριού είναι οι μικροί δημότες που διψούν για παιδικό παιχνίδι και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ανακοίνωσε, τέλος, ότι η επόμενη διοργάνωση θα γίνει στην αναπλασμένη πλατεία του Πάρκου – Κήπου καθώς στην πλατεία Ειρήνης έχουν προγραμματιστεί το 2018 έργα βιοκλιματικών παρεμβάσεων και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές με αγάπη και μεγαλύτερη αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Τα πυροτεχνήματα που φωταγώγησαν το σκοτεινό ουρανό δημιούργησαν το κατάλληλο σκηνικό για τη συνέχεια με συναυλία που έδωσε το συγκρότημα Koza Mostra.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού συνεχίστηκε χθες το απόγευμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ψαλμούς από τη χορωδία του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς στις 18:00.

Τη σκυτάλη μισή ώρα αργότερα πήρε το Εκπαιδευτήριο Ξένων Γλωσσών ”Μαγλουσίδη” με τα φαναράκια των ευχών και τα χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια,ενώ θα ακολούθησε παράσταση χορού για το αστερόφωτο των Χριστουγέννων από τη σχολή χορού της Ματίνας Κουρσάρη.

Σχολιάστε