My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Κάναμε μια καθαρή επιλογή”

Στη δήλωση του για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κιλκίς, ο επικεφαλης του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Δημήτρης Κυριακίδης, αναφέρει τα εξής:

“Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς έκαναν μια Καθαρή Επιλογή! Αποφάσισαν να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας εμπιστευόμενοι την αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. Η πρώτη θέση που κατέλαβε στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών η δημοτική μας παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επιβεβαιώνει την ισχυρή θέληση των συμπολιτών μας να προχωρήσουμε δυναμικά και να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας για το Δήμο Κιλκίς της Ανάπτυξης, της Ανανέωσης και της Προόδου.

Η ψήφος εμπιστοσύνης τους είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης για τον τόπο μας. Δεσμευόμαστε να την τιμήσουμε με πραγματικό και μετρήσιμο έργο.  

Την Κυριακή 26 Μαϊου κερδήθηκε μια μεγάλη μάχη αξιών και ιδεών. Δεν εφησυχάζουμε μέχρι την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. Πάμε όλοι Μαζί Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας   και τη δεύτερη Κυριακή, με ενθουσιασμό και πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας,  και σφραγίζουμε τη μεγάλη νίκη των πολιτών και του Δήμου Κιλκίς.” 

Σχολιάστε