My Twitter Feed

6 Ιουνίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο Κιλκίς -

Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Με το βλέμμα στην ακροδεξιά! -

Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Κινητοποίηση ενόψει εκλογών -

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διαδρομές τουριστικής ανάπτυξης -

Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

“Δούλεψε πάλι η κοπτοραπτική” -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

“Βάϊραλ” οι δηλώσεις για ΕΝΦΙΑ! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΑΝΚΙ: “Δαγκωτό” στο Leader! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΝΔ: Ξεκινά νέα καμπάνια -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Κάλεσμα της ΑΝΚΙ για πακέτο Leader!

Στα πλαίσια των ενημερωτικών της εκδηλώσεων η Αναπτυξιακή Κιλκίς απευθύνει το ακόλουθο κάλεσμα με τίτλο “Έχεις μια καλή ιδέα; Έχεις πακέτο …Leader!”:

“Έχεις μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Θες να δημιουργήσεις κάτι δικό σου; Θες να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου; Είσαι αγρότης, άνεργος, επιστήμονας, επιχειρηματίας, επαγγελματίας και χρειάζεσαι χρηματοδότηση από ένα πρόγραμμα που “τρέχει” στον τόπο σου, αξιολογείται από ένα τοπικό φορέα και πληρώνει σε μερικές μόνο μέρες;

Έλα την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ή την Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στις 6:30 μ.μ. και μάθε πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις …το πακέτο LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς. Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών ιδεών, με δωρεάν χρηματοδότηση επενδύσεων από 50% έως 70%, σε τομείς που περιλαμβάνουν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και τις βιοτεχνίες, τον τουρισμό και την εστίαση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βάσει λίστας συγκεκριμένων ΚΑΔ 2008.

Με επιδοτούμενες δαπάνες όπως η κατασκευή ή βελτίωση κτιρίων, η προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προβολή της επιχείρησης, η πιστοποίηση προϊόντων, η συμβουλευτική υποστήριξη κ.ά.

Οι επενδύσεις μπορούν να γίνουν σε όλη η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30η Αυγούστου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305. ΑΝΚΙ: @We light up ideas!”

Σχολιάστε