My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κάλεσμα για να κεράσουμε Κιλκίς

Κάλεσμα προς τους παραγωγούς – μεταποιητές και εμπόρους να συμμετάσχουν με το δικό τους περίπτερο στο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», απευθύνει το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Τονίζοντας ότι η “μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό φεστιβάλ  κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις”, η διοίκηση του ΕΒΕ υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή της ότι “πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων”.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα:

“Το Επιμελητήριο Κιλκίς με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 30/8 έως και την Κυριακή 2/9/2018.

      Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τις επιχειρηματικές δυνατότητες, τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

     Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.          

                Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό φεστιβάλ  κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

      Γνωρίζοντας λοιπόν ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς – μεταποιητές και εμπόρους να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο στο Φεστιβάλ.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε αν απευθύνεστε στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κιλκίς (τηλ.: 2341024580-81, εσωτερικό 121 & 102) και τις σελίδες  του Επιμελητηρίου (www.cciklkis.gr) και του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr).”

Σχολιάστε