My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ικανοποίηση εργαζομένων ΟΤΑ

O Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κατά της αξιολόγησης. Με τον τρόπο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο  αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων κατά της ποσόστωσης της αξιολόγησης, την οποία η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει στους εργαζομένους.

otaΑυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, προσθέτοντας και τα εξής:

“Οι εργαζόμενοι αξιολογούνται και θα συνεχίζουν να αξιολογούνται αλλά με τρόπο αξιοκρατικό, δίκαιο που θα οδηγεί σε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ τους. Η ποσόστωση που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση δεν έχει εφαρμοστεί σε κανένα κράτος αλλά και όπου εφαρμόστηκε στον ιδιωτικό τομέα, επέφερε απορρύθμιση και προβλήματα στην λειτουργία των επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα η δημοτική αρχή αποφάσισε:

  • Ο Δήμαρχος να μην συμβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο στην διαδικασία αξιολόγησης.
  • Να δώσει εντολή σε κάθε Διευθυντή και Προϊστάμενο να μην προχωρήσει καμία διαδικασία που αφορά την αξιολόγηση προσωπικού.
  • Να ακυρώσει κάθε Διοικητική Πράξη που τυχόν έχει εκδοθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αφορά την αξιολόγηση προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους και διεκδικούν παράλληλα με την Δημοτική αρχή την διαρκή επιστημονική, τεχνική και επαγγελματική στήριξης τους, ώστε οι ίδιοι και οι δημόσιες υπηρεσίες να γίνουν καλύτερες, πιο σύγχρονες και πιο ποιοτικές. Εχουμε επίγνωση των αιτιών που δημιουργούν και οξύνουν τα  προβλήματα όπως η ανεργία, η φτώχεια, ο αποκλεισμός από τα κοινωνικά αγαθά της υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας και αγωνιζόμαστε για την εξάλειψη τους.

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ώστε να δώσουμε το μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι αυτός ο Νόμος 4250/2014  περί αξιολόγησης είναι άδικος.”

Σχολιάστε