My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ικανοποίηση δήμου για το ΤΕΙ

Αρνητικός μόνο ο Γ. Φαχουρίδης.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι το νέο του κτήριο του ΤΕΙ Κιλκίς θα λειτουργήσει από την 1η Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Σισμανίδης.

Μιλώντας χθες Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε λόγο για ειλικρινές ενδιαφέρον του υπουργού Παιδείας, τον οποίο χαρακτήρισε “καλοκάγαθο”, για συνεπή στάση του υφυπουργού Εξωτερικών και για σωστές διαδικασίες που οδήγησαν σε λύση του κτιριακού του ΤΕΙ.

“Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω ότι οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν”, τόνισε ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι ο δήμος μπορεί να αναλάβει την δωρεάν καθημερινή μετακίνηση των φοιτητών προς και από το νέο κτήριο.

Ανάλογα θετική απέναντι στις εξελίξεις για το κτιριακό του ΤΕΙ ήταν και η στάση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παύλου Τονικίδη. « Το θετικό αποτέλεσμα ήλθε» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ο συντονισμός με σωστά προγραμματισμένες πρωτοβουλίες αποδίδει.

Αντίθετα, αρνητικός εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Φαχουρίδης. «Η όλη συζήτηση είναι αίσχος» είπε και αναρωτήθηκε αν παραλήφθηκε το έργο του νέου κτηρίου και αν θα διατεθούν τα απαιτούμενα χρήματα για τη λειτουργία του.

Σχολιάστε