My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ικανοποίηση για Εμποροπανήγυρη

emporopanigyriΜε εξαιρετική επιτυχία, παρά τα σκαμπανεβάσματα του καιρού, ολοκληρώθηκε η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς, με πολίτες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή να κάνουν τις πρώτες φθινοπωρινές αγορές τους, ενώ στις πλατείες και στην 21η Ιουνίου να εξελίσονται με πολιτιστικά, εικαστικά, αθλητικά δρώμενα, πάρτυ νεολαίας και εκδηλώσεις για τα παιδιά. 

Η φετινή διοργάνωση θεωρήθηκε από τις πιο επιτυχημένες ως προς τη συμμετοχή εκθετών – η χωρητικότητα της Εμποροπανήγυρης για εμπορικές θέσεις αυξήθηκε κατά 15% – και ως προς τις εισπράξεις για το Δήμο Κιλκίς.

Τα έσοδα της Εμποροπανήγυρης ανήλθαν συνολικά σε 82.510ευρώ, ποσό το οποίο είναι ρεκόρ δεκαπενταετίας και θα επενδυθεί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Σισμανίδης, για τη λειτουργική και αισθητική βελτίωση των υποδομών της.

emporopanigyri2Η λειτουργία της Εμποροπανήγυρης παρατάθηκε φέτος για μια μέρα με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκθέτες να πουλήσουν τα είδη τους, καθώς τις πρώτες δύο ημέρες η εμπορική κίνηση ήταν μικρότερη εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον δήμο, οι παραγωγοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αυξημένη κινητικότητα  στην Εμποροπανήγυρη αλλά και για το επίπεδο εξυπηρέτησης των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς. Είναι χαρακτηριστικό ότι κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Πρόδρομο Πεντζερετζή, διένειμε ενημερωτικό φάκελο στους εκθέτες, ο οποίος περιείχε την άδεια του εκθέτη, το προσωπικό μήνυμα – καλωσόρισμα του δημάρχου και το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Για τη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς συνεργάστηκαν οι Αντιδημαρχίες Ανάπτυξης, Πολιτισμού, Τεχνικών Έργων, Πρασίνου και Καθαριότητας.

Σχολιάστε