My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ιατρικές εξετάσεις στον Άθλο

Στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν Ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από Ειδικευμένο ιδιώτη Παθολόγο Ιατρό.

Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των ενεργών αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται.

Βασικός στόχος όμως όλης της διαδικασίας είναι η πραγματοποίηση των ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών κρυφών μικροπροβλημάτων όπως πιθανά φυσήματα στην καρδία και άλλες μικρές βλάβες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσαν ότι παρα τις δυσκολίες , η διαδικασία των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Κλείνοντας ευχαρίστησαν τον Ιατρό για την σημαντική βοήθεια του με την παροχή των γνώσεων του και τους γονείς των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν κατά την διαδικασία.

Ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στους επερχόμενους αγώνες αλλά και επισήμαναν ότι απώτερος σκοπός και στόχος του αθλητισμού αλλά και του Σωματείου μας είναι η υγεία των αθλητών/παιδιών μας, η σωστή σωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να ενταθούν σωστά στην κοινωνία .

Σχολιάστε