My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Θερινό σχολείο μαθηματικών Γιαννιτσών

Το 2° Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών είναι ένα 4ήμερο ομιλιών από την Τετάρτη 20 έως το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και διοργανώνεται από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών (η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία σχολικά έτη γύρω από τα μαθηματικά και την εκπαίδευση και έχει και νομική υπόσταση ως επιστημονικός – μορφωτικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας.

Θα διενεργούνται κάθε μέρα ομιλίες και δραστηριότητες, δύο το πρωί και δύο το απόγευμα, εκτός από το απόγευμα της τελευταίας ημέρας.

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου, αλλά και σε τελειόφοιτους Γυμνασίου (είναι επιθυμητό, κυρίως για τους τελειόφοιτους Γυμνασίου, να έχουν σχετική ευχέρεια στα μαθηματικά).

Στόχος είναι η παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά.

Ομιλητές θα είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών, ανάμεσά τους και Καθηγητές Πανεπιστημίου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ Μιχάλης Λάμπρου, Καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σχολιάστε