My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Θεοδωρίδου – Ορφανίδης στο “Παλλάς”

sonia-theodoridou-theodoros-orfanidisΥπό τη διεύθυνση του Κιλκισιώτη μαέστρου, Θεόδωρου Ορφανίδη, η εξέχουσα προσωπικότητα και μεγάλη σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, καταφθάνει στην Αθήνα, στο «Παλλάς», για ένα και μοναδικό κονσέρτο, αφιερωμένο στο μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στις 21.00, η θεατρική σκηνή θα πλημμυρίσει με νότες, καθώς 14 τραγούδια του συνθέτη Αθανασίου Σίμογλου βασισμένα σε ποίηση Καβάφη, θα παρουσιαστούν από τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, με την Ορχήστρα Mobile.

Τη βραδιά θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Νανούρης και θα πλαισιωθεί από απαγγελίες ποιημάτων που θα πραγματοποιηθούν από την αγαπημένη συγγραφέα Victoria Hislop και τον ηθοποιό Τάσο Νούσια, συντελεστές που λατρεύτηκαν με αφορμή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, Το Νησί. Επίσης, θα συμμετέχουν και 16 έφηβοι από τη θεατρική ομάδα της κ. Χαρούλας Σαμπατάκου του 15ου Λυκείου Αθηνών.

Σημαντική προσωπικότητα της μουσικής, η Σόνια Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Βέροια και σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο «Μανώλης Καλομοίρης» απ’ όπου αποφοίτησε με διάκριση καθώς επίσης και με βραβείο «Άριστης και Διακεκριμένης Εκτέλεσης». Της χορηγήθηκε η υποτροφία «Μαρία Κάλλας» η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει περαιτέρω σπουδές στη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και αργότερα στο Λονδίνο με την Vera Rozza. Έχει εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης, όπως η Όπερα της Φρανκφούρτης, Κρατική Όπερα του Βερολίνου, Γερμανική Όπερα του Βερολίνου, Κρατική Όπερα του Αμβούργου, Εθνικό Θέατρο του Μονάχου και της Στουτγκάρδης, Théâtre Royal de la Monnaie (Βρυξέλλες), Théâtre Chatelet του Παρισιού.

Σχολιάστε