My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Θεατρικές εκδηλώσεις από το ΚΕΘΙ

Έπειτα και από την χθεσινή παράσταση, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι απόλυτα επιτυχημένες θεατρικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) για να τιμήσει και φέτος την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα για της Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η κατάμεστη και τις δύο ημέρες αίθουσα του θεάτρου «Αργώ», η ικανοποίηση και η συγκίνηση στα μάτια συντελεστών και κοινού, μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη για τις ευθύνες και τις προκλήσεις που είναι μπροστά μας για μια κοινωνία ισότητας, απαλλαγμένη από κάθε μορφή έμφυλης βίας και πατριαρχικών στερεοτύπων.

Με αυτό το μήνυμα έκλεισε από σκηνής στο τέλος της παράστασης και ο χαιρετισμός της Προέδρου του φορέα Ειρήνης Αγαθοπούλου, που στο πλευρό της πρωταγωνίστριας Αιμιλίας Υψηλάντη, αφιέρωσε τις εξαιρετικές φετινές εκδηλώσεις σε όλες τις γυναίκες θύματα βίας που βρήκαν το σθένος να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους, να το καταγγείλουν και να σηκωθούν δυνατά στα πόδια τους.

Άλλη μια φορά ευχαριστούμε το θέατρο «Αργώ» για την καλή συνεργασία, τις ηθοποιούς, τον σκηνοθέτη και όλους/ες τους/τις συντελεστές/ριες των παραστάσεων για το συγκλονιστικό και γεμάτο μηνύματα έργο που μας παρουσίασαν και πάνω απ’ όλα, το εξαίρετο κοινό που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα του Κ.Ε.Θ.Ι.

Δίνουμε ραντεβού με όλες και όλους, στους επόμενους σταθμούς αυτής της δύσκολης αλλά συνάμα δίκαιης και συγκλονιστικής πορείας για την ισότητα των φύλων στη χώρα μας.

Δελτίο τύπου από ΚΕΘΙ

Σχολιάστε