My Twitter Feed

21 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πανδημία: Στα ύψη εν μέσω θέρους -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Δραματική μείωση του πληθυσμού μας -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Κόντρα για το ψήφισμα των “47” -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Κρίσιμη κατάσταση στα σιτηρά -

Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022

Σε απόγνωση 47 εργαζόμενοι -

Κυριακή, 17 Ιουλίου, 2022

Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις -

Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022

2ο ΠειΓυ: Πρώτο και στην Ευρώπη! -

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022

Συνέχεια δράσης για τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ -

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022

“Θεέ μου τι σου κάναμε;” στο σινέ “Δ. Ζωηρός”

Η γαλλική κωμωδία ‘’Θεέ μου τι σου κάναμε;’’ συμπληρώνει την τριλογία του σκηνοθέτη Φιλίπ ντε Σοβερόν και επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι στην μεγάλη οθόνη με κεντρικό πρωταγωνιστή τον 70χρονο Κριστιάν Κλαβιέ.

Η ταινία που σατιρίζει με έξυπνο τρόπο τους μικτούς γάμους και τις υπόνοιες ρατσισμού έκανε πρεμιέρα στη Γαλλία τον περασμένο Φεβρουάριο, με πρώτη προβολή στη χώρα μας στις 7 Ιουλίου.

Στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο προβάλλεται την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και την Κυριακή 24 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 21:30.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Κλωντ παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει από τους γαμπρούς του να μετακομίσουν όλοι κοντά στο πατρικό σπίτι για να βλέπει συχνά τις κόρες του, πλέον νιώθει να πνίγεται αφού όπου κοιτάξει βλέπει τις ..απίθανες επιλογές τους. Παρόλα αυτά, ο Κλωντ και η Μαρί σύντομα θα γιορτάσουν την 40η επέτειο των γάμων τους. Ειδικά για την περίσταση οι τέσσερις κόρες τους, Ιζαμπέλ, Οντίλ, Σεζολίν και Λόρα αποφασίζουν να οργανώσουν ένα πάρτυ έκπληξη στο πατρικό σπίτι στη Σινιόν, προσκαλώντας η κάθε μία και τα πεθερικά της.

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Φιλίπ ντε Σοβερόν σε σενάριο του ιδίου και του Γκι Λορέν. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Σαλιμάτα Καματέ, Νανού Γκαρσία, Γιν Μπινγκ, Τατιάνα Ρόζο και Ντάνιελ Ρούσο.

Σχολιάστε