My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Θα πάει και για δήμαρχος;

kiltidisΩς γνωστόν, ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, στηριζόμενος απ` τον ΛΑΟΣ.

Φήμες θέλουν τον πρώην υφυπουργό, που τα τελευταία χρόνια ασκεί και πάλι το επάγγελμα του γιατρού του ΕΣΥ, να ξαναδιεκδικεί την εν λόγω θέση στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, ωστόσο καλοβλέπει και τη πιθανότητα να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

Γι` αυτό το τελευταίο θα εξαρτηθούν ασφαλώς πολλά απ` τη πορεία της υπόθεσης Μπαλάσκα με τη Δικαιοσύνη, αν και ο ίδιος ο εν αργία δήμαρχος δεν συνδέει την κατάληξή της με τυχόν δική του υποψηφιότητα. Ίδωμεν…

Σχόλια
2 Σχόλια to “Θα πάει και για δήμαρχος;”
  1. Ο/Η Anonimos λέει:

    Se tria xronia tha ehei ksana ekloges gia Planitarhis stis Ouasington! Mipos na to skeftei kai gia ekei autos o gigantas tis politikis koloutoumpas?!

  2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Ο Anonimos 11:52 τον χαρακτήρισε πολύ εύστοχα ως “γίγαντα της πολιτικής κωλοτούμπας”. Αν τυχόν κατέβει στις οποιεσδήποτε εκλογές λογικά θα πρέπει να ψηφιστεί απο ελάχιστους. Αν όμως συγκεντρώσει αρκετούς ψήφους, τότε θα μπορεί να βγάλει κανείς “ενδιαφέροντα” συμπεράσματα για το πολιτικό επίπεδο του εκλογικού σώματος του Κιλκίς. Και τότε θα δούμε αν οι πολιτικές κωλοτούμπες είναι ίδιον χαρακτηριστικόν των πολιτικών ανδρών ή συμπεριλαμβάνει και ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων, ως τυφλών οπαδών των πρώτων.

Σχολιάστε