My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Θα κάνουν λάθος όσοι…

Pappas Tasos1-001…υποτιμήσουν τον Σαμαρά.

Του Τάσου Παππά.


Ούτε που έχουν καταλάβει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με ποιον έχουν να κάνουν. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που τα παρατάνε στην πρώτη αναποδιά. Εδώ έφτασε στο σημείο το βράδυ των εκλογών, για να φέρει τούμπα την πραγματικότητα, να πει ότι η Ν.Δ. είχε τις μικρότερες απώλειες απ’ οποιοδήποτε άλλο κόμμα που εφάρμοσε πολιτικές λιτότητας.

Άρα, δεν έχει σημασία τι λένε οι αριθμοί, σημασία έχει πώς τους ερμηνεύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην ηγεσία. Δεν πιστεύει ότι απέτυχε. Πιστεύει ότι αυτός έπραξε το καθήκον του με το παραπάνω, αλλά ο λαός παγιδεύθηκε στα λαικιστικά δόκανα που είχε στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα αγωνιστεί με νύχια και με δόντια προκειμένου να καθυστερήσει την ώρα της κρίσεως.

Έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός παίκτης και δεν θα διστάσει να μετέλθει κάθε μέσο, ακόμη και την απειλή της διάσπασης, για να εμποδίσει τους αντιπάλους του να τον αμφισβητήσουν.

Είπε η κυρία Μπακογιάννη ότι όλοι οι προηγούμενοι αρχηγοί του κόμματος που ήταν και πρωθυπουργοί παραιτούνταν ύστερα από ήττες. Εκπλήσσομαι που εκπλήσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη επειδή δεν κάνει ο κ. Σαμαράς αυτό που η ίδια θεωρεί αυτονόητο. Φαίνεται πως δεν τον ξέρει καλά.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέτρεψε την κυβέρνηση του πολιτικού στον οποίο χρώσταγε την αλματώδη εξέλιξη του, που περίμενε υπομονετικά δέκα χρόνια στην έρημο μέχρι να ξεχαστούν οι μεθοδεύσεις του, που έδωσε και κέρδισε μια μάχη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά (για την αρχηγία της Ν.Δ), που ενεπλάκη σε συνωμοσία για να ρίξει από την εξουσία έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό, που ακύρωσε χωρίς τύψεις το πρόγραμμα του κόμματος του (Ζάππεια) για να πάρει την έγκριση από τους ξένους και να ανοίξει ο δρόμος για το μέγαρο Μαξίμου, που κινδυνολόγησε όσο ουδείς άλλος αρχηγός της παράταξης του την περίοδο της μεταπολίτευσης, που ανέσυρε από τα αραχνιασμένα μπαούλα της εθνικοφροσύνης τα σκουριασμένα όπλα του μετεμφυλιακού αντικομμουνισμού, ξεπερνώντας σε φανατισμό ακόμη και τον ιδεολογικό πατέρα του Ευ. Αβέρωφ, που έστησε σε συνεργασία με τους δανειστές έναν σκληρό μηχανισμό χειραγώγησης της οικονομίας για να δυσκολέψει τη ζωή της νέας κυβέρνησης.

Αυτός ο άνθρωπος είναι μαχητής. Θα κάνουν λάθος όσοι, εντός και εκτός Ν.Δ., τον υποτιμήσουν.

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε